Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,226
BTK'ya ait veritabanı hacklendiğine dair iddialar var. Ad Soyad, adres telefon ve TC kimliklerini çalmislar. Gerçekse rezillik cidden.
Pek bişey olmazda dava açabilir isteyenler.BTK'ya ait veritabanı hacklendiğine dair iddialar var. Ad Soyad, adres telefon ve TC kimliklerini çalmislar. Gerçekse rezillik cidden.
Bu tarz çalma işlemi yapan hackerlar genelde deep web deki forumlarda takılıyor. Yasadışı olduğu için google daki forumlarda göremeyiz.Bu ekran görüntüsüne bakılırsa bir forumda yazılmış mesaja benziyor.
Bunun gibi forumlara nereden girebilirim ? deep web aracılığı ile mi erişiliyor acaba ?
Alıntıyı görüntüle
Hayır, normal bir forumBu ekran görüntüsüne bakılırsa bir forumda yazılmış mesaja benziyor.
Bunun gibi forumlara nereden girebilirim ? deep web aracılığı ile mi erişiliyor acaba ?
Alıntıyı görüntüle
.dBu tarz çalma işlemi yapan hackerlar genelde deep web deki forumlarda takılıyor. Yasadışı olduğu için google daki forumlarda göremeyiz.
Burayı öğrendiğim iyi oldu
Cümlemde de yazdığım gibi "genelde" diyorum. İlla hepsi orada olacak diye bir vaziyet yok.
Hatta şunu da bırakayım, umarım başıma iş gelmezBurayı öğrendiğim iyi oldu![]()
Hocam kaldırın şu linkleri yaHatta şunu da bırakayım, umarım başıma iş gelmez
![]()
GOLD BILGISAYAR 48K TURKEY | RaidForums
RECORDS : 48K PAYMENT : BTC I CAN USE MM SERVICE. PLEASE CONTACT WITH PM OR JABBER. [email protected] 395913|emre1453|[email protected]|27629204282|Emre|...raidforums.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Turkey BTK Database Dumps | RaidForums
I have several of BTK's databases dumps. I want to sell those. Example datas and databases: mysql> SHOW tables; +--------------------------+ | Tables_in_ts...raidforums.com
Ufak bir kısımı hocam, satış ilanı bu. Telefon numaraları adresler ve isimler var sadece, girip bir kendi numaranız gösterilmiş mi diye kontrol edebilirsiniz. Ben baktım benim yok .pHocam kaldırın şu linkleri yaYanlışlikla basıcam.
Çalınan verilerin çoğu şifrelenmiş gibi gözüküyor. Yani ellerinde key yoksa okuyamazlar. Bugün çok yoruldum. Yarın daha detaylı bakarım. Bir de kaynaklarıma bir sorarım doğruluğunu. Ona göre düzenlersin.BTK'ya ait veritabanı hacklendiğine dair iddialar var. Ad Soyad, adres telefon ve TC kimliklerini çalmislar. Gerçekse rezillik cidden.