Maksimum 2500TL Bisiklet Önerisi

Sıpekular

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Merhaba arkadaşlar. Bisikletten anlamadığım için buraya açıyorum. Bir tane daha açmıştım ama şimdi bütçem biraz daha arttı yani yeni öneriler gelir diye düşündüm. Ayaklarımdan sırtımın başlangıç noktası (kalçamın üst kısmı) na kadar 100cm. Ona göre önerirseniz sevinirim. Kullanım olarak şehirde süreceğim sadece ve uzun yıllar götürsün lütfen. İnce lastikli olmasın süremem onu yüksek ihtimal.
@Mert Özkaya hocam siz anlıyordunuz sanırım bisikletten.

yol bisikleti al bence, dağ bisikleti tekerleğine göre bi tık incedir ama rahattır

Özür diliyorum başlığa dikkat etmedim 😀😀
Bisan Mtx 7200 öneririm. Bu bütçede en iyisi denebilir.
Hocam çoğu yerde stokta yok olan yerdede 2.900Tl bütçemin üstünde başka öneriniz var mıdır acaba?

Ben girdiğimde stokta yoktu. Çok sağolun önerileriniz için 😚

Merhaba arkadaşlar. Bisikletten anlamadığım için buraya açıyorum. Bir tane daha açmıştım ama şimdi bütçem biraz daha arttı yani yeni öneriler gelir diye düşündüm. Ayaklarımdan sırtımın başlangıç noktası (kalçamın üst kısmı) na kadar 100cm. Ona göre önerirseniz sevinirim. Kullanım olarak şehirde süreceğim sadece ve uzun yıllar götürsün lütfen. İnce lastikli olmasın süremem onu yüksek ihtimal.
@Mert Özkaya hocam siz anlıyordunuz sanırım bisikletten.
kron xc100 dostum efsane bisiklet bende var 29 jant 21 vites orta 2 7. vitesde hafif güçle aşırı hızlı gidiyor dağda bayırda hız için idral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,179
Üyeler
188,538
Son üye
askryln1
Geri