Topladığım Sistem Nasıl?

Reaksiyon skoru
73
Arkadaşlar alacağımdan değil biraz sistem toplama becerilerimi ölçmek istedim, F/P toplamak istedim ama fiyatlar uçtuğu için pek de beceremedim doğrusu, yine de de bir değerlendirir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Sistem: https://www.itopya.com/VDFSTk5FNXFSVFJOYWtVd01UTTUyNjM=.share
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@rookie27 iyi mi yani sistem, 😄

Parçalar bende çıkmıyor tek tek yazar mısın ?
Ayrıca 9800 TL ye RTX3060 sistem var.

Hocam sen ne yaptın ya 15 bu sisteme verirsen paranı çöpe atmışsın demektir aşırı kötü olmuş.
Al bu sistemi 15.000 TL ye kadar özelleştirme bile yapabilirsiniz 🙂
Tamam, teşekkürler, malum itopyanın kısıtlı seçenekleri 🙂

Tamam, teşekkürler, malum itopyanın kısıtlı seçenekleri 🙂
İtopya ile sınırlı kalmayin GameGaraj Teknobiyotik Sinerji Molecule bir sürü site var onlara da bakın bu devirde ayrı ayrı parça almak saçma hazır sistem alın direkt
RTX 3060 ile 1660 karşılaştıralamaz bile uçurum var arada.

İtopya ile sınırlı kalmayin GameGaraj Teknobiyotik Sinerji Molecule bir sürü site var onlara da bakın bu devirde ayrı ayrı parça almak saçma hazır sistem alın direkt
RTX 3060 ile 1660 karşılaştıralamaz bile uçurum var arada.
Hocam yalnız gönderdiğiniz linke baktım resimde GTX diyor ama sistem açıklamalarında RTX 3060 diyor?

11700k ile o anakart hiç bir işe yaramaz. z serisi anakart almak lazım ki oc yapılabilen işlemciyi oc yapılabilen karta takmış olalım.

Çok kötü olmuş nedenleri ise ;

1) işlemciye ekran kartına göre daha çok önem vermişsin , o ekran kartına en fazla i5 10600k falan gider

2) k serisi işlemciye oc yapacağından z serisi anakart alman lazımdı sen h serisi koymuşsun

3) üst seviye sistemde giriş seviyesi psu , kasa , sıvı soğutma var

4) 3 tb hdd var ama 250 gb ssd var , doğrusu 1 tb ssd 1 tb hdd şeklinde olabilirdi

Daha kötü olmasının nedenleri bitmedi bile :D bu sistemin ediceği fiyat ortalama 10.000 iken (en fazla) sen 15 e toplamışsın

Çok kötü olmuş nedenleri ise ;

1) işlemciye ekran kartına göre daha çok önem vermişsin , o ekran kartına en fazla i5 10600k falan gider

2) k serisi işlemciye oc yapacağından z serisi anakart alman lazımdı sen h serisi koymuşsun

3) üst seviye sistemde giriş seviyesi psu , kasa , sıvı soğutma var

4) 3 tb hdd var ama 250 gb ssd var , doğrusu 1 tb ssd 1 tb hdd şeklinde olabilirdi

Daha kötü olmasının nedenleri bitmedi bile :D bu sistemin ediceği fiyat ortalama 10.000 iken (en fazla) sen 15 e toplamışsın
Hmm, beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, sana ve tüm cevap verenlere, benim de demeyimim yavaş yavaş artacak işte. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri