5TL ile bunlardan hangisini alayım?

Karar verebilsem... Fallout için sanırsam 4'ü bekleyeceğim ya. Daha mantıklı değil mi? 4 hem daha güzel, grafik ve hikaye bakımından. Değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5tl diyorum bütçem.
3,80 tl ye düşüyor indirimde knk

Son 5TL kaldı, hiçbir şey bulamıyorum. Aşağıda birkaç belirlediğim oyun var, sizce hangisini alayım?

NOT: Tomb Raider, Left 4 Dead vb. gibi bilindik ve güzel oyunlar zaten var. Hiç denemediğim oyunları ekledim.

1- Ultimate DOOM
2- DOOM 3
3- DOOM 64
4- How To Survive 2
5- Fallout 3

AÇIKLAMA
Bunların hepsi benim sevdiğim tür oyunlar.
DOOM hiç oynamadım ve eski falan olmasını takmam ama yine de, sizce eski oyunları da hala zevk verir mi? Verirse hangisini alayım?
How To Survive 2 çok merak ettim. İyiye benziyor ama bilemedim. Tam istediğim türden bir oyun.
Fallout 3, Fallout serisindeki iyi oyunlardan biri midir? Hikayesi, RPG özellikleri nasıl? Daha önce sadece New Vegas oynadım, New Vegas kadar hikayeye etki edebiliyor muyum?
Doom alırdım.

Karar verebilsem... Fallout için sanırsam 4'ü bekleyeceğim ya. Daha mantıklı değil mi? 4 hem daha güzel, grafik ve hikaye bakımından. Değil mi?
Hocam Tomb raider yoksa Tomb raider da alabilirsiniz. Beholder da güzel oyundur.

Eğer indirim bekleyebilirim derseniz konuma göz atabilirsiniz.

Hocam Tomb raider yoksa Tomb raider da alabilirsiniz. Beholder da güzel oyundur.

Eğer indirim bekleyebilirim derseniz konuma göz atabilirsiniz.

Tomb Raider var yazdım zaten en başta. Beholder ise Prime ile verilmişti.

Hocam ikisini de yazdınız :D. 3 mü Ultimate mi?

Tomb Raider var yazdım zaten en başta. Beholder ise Prime ile verilmişti.

Hocam ikisini de yazdınız :D. 3 mü Ultimate mi?
İkisinden birini alırdım (3 daha iyi olur)

Valla knk benim de arkadaş dediğim kuzenle oynardım o da ayda 1 denk gelince onun dışında kendim tek oynardım benim de arkım yok :/
Ben de aldım bakalım tek başıma saracak mı...

Geri