Zombi Öldürme Temalı Oyun Arıyorum

Tamamdır çok teşekkür ederim
Ben de zaten mecburen dediğiniz gibi yapıyorum hocam, indirimsiz oyun almak zor şu devirde 😅
Anlaşılan oyuncu sayısı cidden az. Bir siteden baktığıma göre bugün sadece 10 kişi girmiş. Bir kaç arkadaşa aldırıp kendi aramızda takılırız en azından. :D

Telefondan önerirken en önemli oyunu unutmuşum. Mantığı diğer oyunlarda olmayan türden.

Dead Island?

Sana önerim WW2 seni sarar. şahsen ben de çok severim zombili oyunları.
Onun dışında xbox game pass te back 4 blood var left 4 dead tarzı seviyorsan deneyebilirsin güzel oyundur

Dalga dalga zombiyi mermi manyağı yapim diyorsan direkt world war z derim. Days gone ve back4blood da güzel.

Zombie army trilogy.
Zombie army dead war.
Bu oyunlar fena seri zaten :)
Grafikleri ve vuruş hissiyatları baya iyi.

Left 4 dead eğlenceli ve zor hem online arkadaşlarınla oynarsın

7 Days to Die Gamepass'te var hocam. Yanlış hatırlamıyorsam Dying Light ve birkaç benzer oyun da var.

Left 4 dead serisi dying light serisi ve resident evill serisi çok iyi, kesinlikle oyna.
Teşekkür ederim bunları listeye aldım 👍🏻👍🏻
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7 Days to Die Gamepass'te var hocam. Yanlış hatırlamıyorsam Dying Light ve birkaç benzer oyun da var.
Bak bu çok güzel haber gerçekten, teşekkür ederim ☕

Anlaşılan oyuncu sayısı cidden az. Bir siteden baktığıma göre bugün sadece 10 kişi girmiş. Bir kaç arkadaşa aldırıp kendi aramızda takılırız en azından. :D

Telefondan önerirken en önemli oyunu unutmuşum. Mantığı diğer oyunlarda olmayan türden.
O kadar çok oyun öneren oldu ki buna sıra gelecek mi onu bile bilmiyorum 😄 Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 🌹

Listeye aldım, teşekkürler 👍🏻

Geri