45 tl ye işlemci !

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,151
ARKADAŞLAR MERHABA ALİEXPRESTE 45 TLY ÜCRETSİZ KARGOLU XEON X3440 İŞLEMCİ BULDUM SİZCE Alınır mı? VE KAÇ AY'A GELİR BULMUŞKEN ALICAM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1590614723304.webp

Satıcı güvenilir ise alabilirsiniz. Ama bu fiyata sağlam çalışır bir işlemci olduğunu düşünmüyorum. 1 ay ile 6 ay arasında değişir gelmesi bence.

Yeni alışveriş yapmış biri olarak söyleyeyim min. 1 aya eline geçer ve en düşük vergi 14.90₺ ona göre hesabını yap

Satıcı güvenilir ise alabilirsiniz. Ama bu fiyata sağlam çalışır bir işlemci olduğunu düşünmüyorum. 1 ay ile 6 ay arasında değişir gelmesi bence.
6 ay çokmuş ya okadar uzun sürerse daha çok biriktirip türkiyeden alırım :D

Bence alınır.
Arkadaş 6 aya kadar gelebilir dedi biraz geriledim işlemciden

Yeni alışveriş yapmış biri olarak söyleyeyim min. 1 aya eline geçer ve en düşük vergi 14.90₺ ona göre hesabını yap
en fazla kaç ay bekleriz

knk AMD uçuruyor neden intel alıyorsun (!)(!) :D

neyse bir sürü sipariş ve yorum var sorun olacağını sanmam bazen fake kart satabiliyorlar o yüzden yorumlara da bakabilirsin fake işlemci filan satacak halleri var mı bilmiyorum :D neyse ama yanında soğutucu da alsan daha iyi OC potansiyeli yüksek.

ARKADAŞLAR MERHABA ALİEXPRESTE 45 TLY ÜCRETSİZ KARGOLU XEON X3440 İŞLEMCİ BULDUM SİZCE Alınır mı? VE KAÇ AY'A GELİR BULMUŞKEN ALICAM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Alıntıyı görüntüle
o işlemci ile hmm ne yapabilirsinki :?

6 ay çokmuş ya okadar uzun sürerse daha çok biriktirip türkiyeden alırım :D

Arkadaş 6 aya kadar gelebilir dedi biraz geriledim işlemciden

en fazla kaç ay bekleriz
Sen aldığın zaman orda sana süre belirtiyor takip kısmında en geç şu tarih diye o tarihe kadar uzayabiliyor bazen geçebiliyor ama en az 1ay en fazla 2-3 ay arası gelir eğer verdiği süreden fazla süre geçerse paranı geri alırsın

Fake değilse al. Güzel duruyor. Ama verigden kaçamazsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
knk AMD uçuruyor neden Intel alıyorsun (!)(!) :D

neyse bir sürü sipariş ve yorum var sorun olacağını sanmam bazen fake kart satabiliyorlar o yüzden yorumlara da bakabilirsin fake işlemci filan satacak halleri var mı bilmiyorum :D neyse ama yanında soğutucu da alsan daha iyi OC potansiyeli yüksek.
Knkam ya :D şimdilik almam lazım onu gtx 1050 ti alıcam benim işlemcim beslemiyor temmuz ayında amd soket anakarta geçicem

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,266
Üyeler
188,393
Son üye
Heatfix
Geri