6 ay çokmuş ya okadar uzun sürerse daha çok biriktirip türkiyeden alırımSatıcı güvenilir ise alabilirsiniz. Ama bu fiyata sağlam çalışır bir işlemci olduğunu düşünmüyorum. 1 ay ile 6 ay arasında değişir gelmesi bence.
Arkadaş 6 aya kadar gelebilir dedi biraz geriledim işlemcidenBence alınır.
en fazla kaç ay beklerizYeni alışveriş yapmış biri olarak söyleyeyim min. 1 aya eline geçer ve en düşük vergi 14.90₺ ona göre hesabını yap
En uzun süre o. Zaten 1 ya da 2 ay geçince para iadesi alabiliyorsunuz gibi bir politika vardı diye biliyorum.6 ay çokmuş ya okadar uzun sürerse daha çok biriktirip türkiyeden alırım![]()
o işlemci ile hmm ne yapabilirsinki :?ARKADAŞLAR MERHABA ALİEXPRESTE 45 TLY ÜCRETSİZ KARGOLU XEON X3440 İŞLEMCİ BULDUM SİZCE Alınır mı? VE KAÇ AY'A GELİR BULMUŞKEN ALICAM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sen aldığın zaman orda sana süre belirtiyor takip kısmında en geç şu tarih diye o tarihe kadar uzayabiliyor bazen geçebiliyor ama en az 1ay en fazla 2-3 ay arası gelir eğer verdiği süreden fazla süre geçerse paranı geri alırsın6 ay çokmuş ya okadar uzun sürerse daha çok biriktirip türkiyeden alırım
Arkadaş 6 aya kadar gelebilir dedi biraz geriledim işlemciden
en fazla kaç ay bekleriz
Knkam yaknk AMD uçuruyor neden Intel alıyorsun (!)(!)
neyse bir sürü sipariş ve yorum var sorun olacağını sanmam bazen fake kart satabiliyorlar o yüzden yorumlara da bakabilirsin fake işlemci filan satacak halleri var mı bilmiyorumneyse ama yanında soğutucu da alsan daha iyi OC potansiyeli yüksek.
Çok da güzel bir tercih olur. 6 ay da sürmez.Eğer öle bir şey varsa güzel olur çünkü işlemcim i3 550 3.20 ghz 10 11 yıllık işlemci