Yardım Gaz sancısı nasıl geçer?

Reaksiyon skoru
70
İki gündür karnım gurul gurul, ağrıyor ve ağrı yüzünden uyuyamadım. Yok mu bunun bir çözümü? Bu arada şimdiden söyleyeyim, onun yeri bu forum değil yazacaklar konuyu terk edebilirler. Bende biliyorum ama ne yapayım?

Kardeşim sen bir lavaboya git ben öyle yapıyorum çünkü. :D

Hocam bu illetten bende çok çektim doktor bol bol su ve ballı şerbetli şeyler iç demişti.

dostum büyük geçmiş olsun ben hastaneye gitmiştim serum falan yapmışlardı biraz rahatlamıştım nedense ama şuan durumlar malum çektiğin acıyı anlıyorum ama bir çözüm olduğunu sanmıyorum varsada ben hatırlamıyorum büyük geçmiş olsun

Keşke o kadar kolay olsa Allah çektirmesin çok kötü bir durum gaz sancısı.
Gaz sancısı derken karın ağrısı zannettim gaz sancısını bilmiyorum kardeşim arkadaşa da geçmiş olsun.

Keşke o kadar kolay olsa Allah çektirmesin çok kötü bir durum gaz sancısı.
Haklısın iki gündür bıçak gibi saplanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaz sancısı derken karın ağrısı zannettim gaz sancısını bilmiyorum kardeşim arkadaşa da geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu illetten bende çok çektim doktor bol bol su ve ballı şerbetli şeyler iç demişti.
Annem de su gaz yapar diyor birde annem bugün o kadar çok şey içirdi ki suyu içemiyorum tadı çok kötü geliyor. Bol bol nane limon içtim, ballı su içtim ama nafile.

Kanka aklıma geldi. Ben yeşil çay içiyordum sıcak sıcak çok iyi geliyordu. Bir dene istersen.

dostum büyük geçmiş olsun ben hastaneye gitmiştim serum falan yapmışlardı biraz rahatlamıştım nedense ama şuan durumlar malum çektiğin acıyı anlıyorum ama bir çözüm olduğunu sanmıyorum varsada ben hatırlamıyorum büyük geçmiş olsun
Hocam hastaneye gitsemde ilaç yazarlar birde gaz sancısı diye Allah korusun kalabalığa karışıp virüs belasına bulaşmak istemiyorum.

Annem de su gaz yapar diyor birde annem bugün o kadar çok şey içirdi ki suyu içemiyorum tadı çok kötü geliyor. Bol bol nane limon içtim, ballı su içtim ama nafile.
Hocam maalesef böyle durum bende de aynı şekil olmuştu pek bir yararı olmamıştı Allah şifa versin geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,604
Üyeler
189,880
Son üye
Aliss_01
Geri