Windowsu sıfırladım ama...

Zorbey1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
kmspicodan virüs vardı ben de bilgisayarı ctrl alt del yaparak shift basılı tutup yeniden başlat dediğimiz yere soktum ordan sıfırlama kısmından buluttan indir dedim windowsu sizce virüs gitmiş midir

KMS uygulaması ile Windows mu etkinlestirdiniz

Temiz kurulum yap..
O ne xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KMS uygulaması ile Windows mu etkinlestirdiniz
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya hocam şöyle dizi finalleri gibi başlıklar atmayın. Düzgün insan gibi başlık yazın lütfen.
Olmaz başlık dediğin heyecan yaratır xd

kmspicodan virüs vardı ben de bilgisayarı ctrl alt del yaparak shift basılı tutup yeniden başlat dediğimiz yere soktum ordan sıfırlama kısmından buluttan indir dedim windowsu sizce virüs gitmiş midir
KMSPico'dan kurtulmanın en garanti yolu flash bellek ile temiz kurulum yapmaktır. Windows'u sıfırladıktan sonra etkinleştirme gitti mi?

"KMSpiko" bilgisayarları reklam zombisine çevirdiğinden dolayı kullanılmamasını şiddetle öneririm. KMS Lisans aracının sadece, CMD uzantılı olan lisans aracı sorunsuzdur ve virüs taramalarında temiz onayı vermektedir. Uzun yıllardırda windows ve ofis araçlarını lisans işlemlerinde kullandığım bir uygulama. Sistemi sıfırlamanız geçici çözüm olsada, yinede arkadaşların belirttiği üzere, temiz bir sistem kurulumu en mantıklısı olacaktır kafanız rahat eder hiç olmazsa.

KMS'nin CMD uzantılı açık kaynak olan lisans aracı yandex cloud sunucusuna kendi hesabımda mevcut. (Yandex yüklenen dosyaları, kendi kullandığı kaspersky server ile taramaktadır bununda bilinmesi gerektiğini belirtelim yani zararlı içerikleri siler sunucudan.) dileyen alttaki linkten çekebilir kullanmak isteyenler gönül rahatlığıyla kullanabilirler.
indirme linki: https://disk.yandex.com.tr/d/qTlnFP6-xZxHUw Neler lisanslar: Windows ve ofis araçlarının tümünü lisanslar.

KMSPico'dan kurtulmanın en garanti yolu flash bellek ile temiz kurulum yapmaktır. Windows'u sıfırladıktan sonra etkinleştirme gitti mi?
@Akiran brom etkinleştirme gitmedi ancak görev yöneticisinde sıfırlamadan önceki kmspico yok anlamamın başka yolu var mı pc hala zombie mi diye ?

@Akiran brom etkinleştirme gitmedi ancak görev yöneticisinde sıfırlamadan önceki kmspico yok anlamamın başka yolu var mı pc hala zombie mi diye ?
Windows'un arama çubuğuna 'komut istemi' yazın ve çıkan programı yönetici olarak çalıştırın. Ardından 'slmgr /xpr' komutunu girin, 'Makine kalıcı olarak etkinleştirildi' yerine 'X tarihinde sona erecek' yazıyor ise KMSpico ile etkinleştirilmiştir.

Son düzenleme:
Windows'un arama çubuğuna 'komut istemi' yazın ve çıkan programı yönetici olarak çalıştırın. Ardından 'slmgr /xpr' komutunu girin, 'Makine kalıcı olarak etkinleştirildi' yerine 'X tarihinde sona erecek' yazıyor ise KMSpico ile etkinleştirilmiştir.
sona erecek yazıyor demek ki kmspico gitmemiş :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri