CS:GO Prime olabilme kaldırıldı mı?

Reaksiyon skoru
69
Selam herkese, duyduğuma göre CS:GO'da artık bedava Prime olunmuyormuş 21 lvl olsak bile. Valorant oynuyordum bıraktım şimdi CS oynamak istiyorum fakat bu sefer de Prime sıkıntısı yaşıyacağım görünüşe göre. Yardımcı olacak varsa sevinirim 120TL vermek istemiyorum CS gibi bir oyuna.

Neyi sorduğunuzu tam olarak anlayamadım.

Selam herkese, duyduğuma göre CS:GO'da artık bedava Prime olunmuyormuş 21 lvl olsak bile. Valorant oynuyordum bıraktım şimdi CS oynamak istiyorum fakat bu sefer de Prime sıkıntısı yaşıyacağım görünüşe göre. Yardımcı olacak varsa sevinirim 120TL vermek istemiyorum CS gibi bir oyuna.
Evet, kaldırıldı diye biliyorum.

Artık 21 level olup prime olamıyorsunuz.

itemsatis gibi sitelerden 120TL den daha uygun bir fiyata seçkin hesap satın alabilirsiniz.

vermezsen rekabetçi girebilirsin ama ranked değil prime olmayan insanlarla girebilirsin rank kasmaya falan oynayacaksan mecbur vereceksin 123 tl

Bilmiyorum güvenemiyorum başkasının hesabını almaya ama oyun da 24 tl den 123 tl ye kadar çıktı çok saçma kaç yıllık oyuna biçilen fiyata bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık alırım arkadaşın hesabından oynarım olmadı. Teşekkürler yinede bilgi için. İyi günler.

21 level ile olunmuyor çünkü level atlayabilmek için Prime olmak lazım. Evet artık Prime olabilmek için parayı basmak gerek sadece.

Evet artık 21 seviyeye gelerek prime olamıyorsunuz. 123 TL verip prime satın almanız gerek. Prime olmadan oynayabiliyorsunuz ama seviye vs. hiçbir şey vermiyor.

Bilmiyorum güvenemiyorum başkasının hesabını almaya ama oyun da 24 TL den 123 TL ye kadar çıktı çok saçma kaç yıllık oyuna biçilen fiyata bak.

Artık alırım arkadaşın hesabından oynarım olmadı. Teşekkürler yinede bilgi için. İyi günler.
Dostum sakın hesap alma. Nedenini açıkladım bu bıraktığım konuda.

itemsatis gibi sitelerden 120TL den daha uygun bir fiyata seçkin hesap satın alabilirsiniz.
Çoğu çalıntı hesap oluyor. Bir zamandan sonra geri alınma riski taşıyor. Almayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri