Bu bisiklet ile hareket yapilir mi ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,641
Şuan bisiklrtim bimden aldigim icin guvenmiyorum hareket yapmaya yemiyor frenleri felan zor tutuyor jant sağlam değil zaten

Yeni alicağim bisiklrt bisan mtx 7300 bu bisiklrt ile ön kaldirlir mi yüksek yerlerden atlanir mi ?

Jant sağlam değil ise hareket yapmayı ve yüksekten atlamayı unutun.

ön kaldırırsın sorun yok ama arka jant göbeğine çok zararlı yapma bence yüksek yer derken de kaldrım fazlasından zorlama jantlar ayarı gider yamulur zorlamaya gerek yok

ön kaldırırsın sorun yok ama arka jant göbeğine çok zararlı yapma bence yüksek yer derken de kaldrım fazlasından zorlama jantlar ayarı gider yamulur zorlamaya gerek yok
Zaten cok yükseklerden değil kaldirim kada bisey peki merdivenden ine bilirmiyim bisey olmaz dimi yoksa mosso wildfire h mi almaliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jant sağlam değil ise hareket yapmayı ve yüksekten atlamayı unutun.
çift katliymis iyi diye biliyorum jantida cok yüksekten atlamicam zaten peki bunu mu alim yoksa mosso wildfire h mi

Zaten cok yükseklerden değil kaldirim kada bisey peki merdivenden ine bilirmiyim bisey olmaz dimi yoksa mosso wildfire h mi almaliyim

çift katliymis iyi diye biliyorum jantida cok yüksekten atlamicam zaten peki bunu mu alim yoksa mosso wildfire h mi
daha yeniysen elindekiyle alış işini görür mosso daha kaliteli bir marka sonra ona geçebilirsin

Hareket için dağ bisikleti alınmaz. Dirt Jump bisikletlere bak. Ön kaldırmak, merdivenden inmek ve kaldırımdan atlayıp çıkmak için alınır ancak diğer türlü şeyler için alınmamalı.

:uzgunpeepo:Zaten cok yükseklerden değil kaldirim kada bisey peki merdivenden ine bilirmiyim bisey olmaz dimi yoksa mosso wildfire h mi almaliyim

Yanlış bilginlendirme yapmak istemem her hangi bir fikrim yok malesef.

Hareket için dağ bisikleti alınmaz. Dirt Jump bisikletlere bak. Ön kaldırmak, merdivenden inmek ve kaldırımdan atlayıp çıkmak için alınır ancak diğer türlü şeyler için alınmamalı.
Knk zaten hareker dediğim sürekli yapmam zaten hatta yaparmiyim bilmiyorum bile becerirmiyim normal sokakta hareket yapiyolar ya arkadaslarla felan o tarz iste

Knk zaten hareker dediğim sürekli yapmam zaten hatta yaparmiyim bilmiyorum bile becerirmiyim normal sokakta hareket yapiyolar ya arkadaslarla felan o tarz iste
Bu adam gibi merdivenden, dağdan tepeden atlayacak isen aman. 15000TL daha çıkman gerek ortalama.

daha yeniysen elindekiyle alış işini görür mosso daha kaliteli bir marka sonra ona geçebilirsin
Knk mosso wildfire h 27.5 bulamadim 26 jant var bisan almayi düşündüm karar veremedim ya kron xc150 o nasıl

Suan kullanidmi bimden almistim 600 TL'ye lastik sürekli patliyoe frenler tutmuyor sele totomu ağrıtıyor celik kadro agir okullar acilinca okula gitcem güvenemiyoeum buda frenler allaha emanet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri