Bu bisiklet ile hareket yapilir mi ??

Abi 3 metreye ben kendim cikamam bisikleti nasil cikarim :D ön amortisörü iyidir inşallah
Şuan bisikletim bimden almistim 600tlye frenler allaha emanrt sele totonu düz yapti :D agritiyor amortisor calismiyordu pas sökücü sıktım acildi ama cok iyi deģil celik kadro çok ağır vites desen vites atiyorum tititititik ses cikartiyoe atiyor arada atmiyor
Alınca eminim memnun kalacaksın dostum. Bana güven:)
Bilmeden net konuşmam bisiklet hakkında, fiyatındaki en iyi modellerden biri.

Şuan bisiklrtim bimden aldigim icin guvenmiyorum hareket yapmaya yemiyor frenleri felan zor tutuyor jant sağlam değil zaten

Yeni alicağim bisiklrt bisan mtx 7300 bu bisiklrt ile ön kaldirlir mi yüksek yerlerden atlanir mi ?
mtx 7300 ile gayet güzel ön kaldırırsın drop yaparsın.
ama sadece ön amartisör olduğundan ağır drop larda vs. sıkıntı yaşatabilir.

İkisininde kullandığı parçalar neredeyse aynı.
İkisi de mozo maşa kullanıyor, tourney sett.
Ufak tefek malzeme kalitesinden dolayı 7300 derim.
Ne tür malzemeden abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mtx 7300 ile gayet güzel ön kaldırırsın drop yaparsın.
ama sadece ön amartisör olduğundan ağır drop larda vs. sıkıntı yaşatabilir.
Kron xc150 peki ?

Ne tür malzemeden abi

Kron xc150 peki ?
Xc150 nin yenilenmiş versiyonunu vs. Bilmiyorum.
Ben bisiklet sporunu bırakalı 2-3 yil oldu.
2019 da cok kaliteli bir bisiklet değildi daha iyileri bulunuyordu .
Ama şimdikiler için bir şey diyemeyeceğim

Kanka bu bir dağ bisikleti gidon boğazı yada orta göbek çatlaya bilir sahsen o riski almazdım 4 5 aya patlaya bilir

Knk mosso wildfire h 27.5 bulamadim 26 jant var bisan almayi düşündüm karar veremedim ya kron xc150 o nasıl

Suan kullanidmi bimden almistim 600 TL'ye lastik sürekli patliyoe frenler tutmuyor sele totomu ağrıtıyor celik kadro agir okullar acilinca okula gitcem güvenemiyoeum buda frenler allaha emanet
arkadaşların önerdiği mtx7300 güzel gerçekten ona bak yakın arkadaşımda xc150 27.5 jant var alalı bir kaç ay olmadan amortisör bozuldu yapıldı ama güzel çalışmıyor vs çok iyi değil yani 150 serisi ama jantları çok iyi mesela çift kat hiç yamulma ayarı falan kaçmıyor

arkadaşların önerdiği mtx7300 güzel gerçekten ona bak yakın arkadaşımda xc150 27.5 jant var alalı bir kaç ay olmadan amortisör bozuldu yapıldı ama güzel çalışmıyor vs çok iyi değil yani 150 serisi ama jantları çok iyi mesela çift kat hiç yamulma ayarı falan kaçmıyor
Kanka bu bir dağ bisikleti gidon boğazı yada orta göbek çatlaya bilir sahsen o riski almazdım 4 5 aya patlaya bilir
Xc150 nin yenilenmiş versiyonunu vs. Bilmiyorum.
Ben bisiklet sporunu bırakalı 2-3 yil oldu.
2019 da cok kaliteli bir bisiklet değildi daha iyileri bulunuyordu .
Ama şimdikiler için bir şey diyemeyeceğim
Tavsiyem MTX 7300, bisikletçi falan varsa gidipte dene istersen 2 bisikleti de.
@Mert Özkaya

Ben kararimi versim mtx 7300 alicam hayırlısıyla memnun olurum inşallah yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun

Heleki @Mert Özkaya ya daha cok teşekkürlerimi iletiyorum kaç aydır ve her soruduğumda bisiklrt ile ilgili cevap verdi elinde geldigince yardım etmeye calıştı öpüyorum seni mert abi 😘

Şuan bisiklrtim bimden aldigim icin guvenmiyorum hareket yapmaya yemiyor frenleri felan zor tutuyor jant sağlam değil zaten

Yeni alicağim bisiklrt bisan mtx 7300 bu bisiklrt ile ön kaldirlir mi yüksek yerlerden atlanir mi ?
Mtx 7300 e gelirse aktarıcılar en ucuz aktarıcılar jant çif kat güzel gidon mozo yanlış hatırlamıyorsam kronun alt markası frenler hidrolik tepkime süresi iyidir fakat biraz sert gelebilir ilk zamanda eğer çamura gireceksen kaydırma ihtimalin çok yüksek bilgine .lastikler ve zincir her ne marka olursa olsun max 1 1. 5 yıl dayanıyor rublede öyle ( tavsiyem ruble ile birlikte zinciri de zincirle bilikte rubleyide değiştirmen ) birde konudan bağımsız göbeklerin sorunu jant göbeklerininde yük binince biraz esneye biliyorlar fren kaliperinin diske oturmasını kontrol etmelisiniz ben çok çektim

@Mert Özkaya

Ben kararimi versim mtx 7300 alicam hayırlısıyla memnun olurum inşallah yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun

Heleki @Mert Özkaya ya daha cok teşekkürlerimi iletiyorum kaç aydır ve her soruduğumda bisiklrt ile ilgili cevap verdi elinde geldigince yardım etmeye calıştı öpüyorum seni mert abi 😘
Hocam xc150 dede aynı problem var dağ bisikletiya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,593
Üyeler
192,422
Son üye
Peter_Pan
Geri