FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 7,249
Kendine güveniyorsan yaparsın ama bisiklete zarar gelebilir
Boyle abi arkadaslarla gezcez felan bu tarz ?
Kendine güveniyorsan yaparsın ama bisiklete zarar gelebilir
Kesin konuşmak istemiyorum ancak merdiven falan inersin. Bu hoplayıp zıplama işlerinde ise kadro elinde falan kalır, bisikletin kalitelisini bilmediğimden konuşmak istemiyorum.
Yeni alicam bisijlrt bisan mtx 7300 almayi düşünüyorumKesin konuşmak istemiyorum ancak merdiven falan inersin. Bu hoplayıp zıplama işlerinde ise kadro elinde falan kalır, bisikletin kalitelisini bilmediğimden konuşmak istemiyorum.
Dağ bisikletleri ile uzun zamandır aram yok gerçekten. @Mert Özkaya arkadaşımıza sorabilirsin.B
Yeni alicam bisijlrt bisan mtx 7300 almayi düşünüyorum
Cocuklarin bisikletleri genelde kron 75 de var farklu modellerde mossoda var birinde kalitesiz bisikletle bile var neyse konu bu değil
Alicagim bisiklrt bisan mtx 7300
Yoksa mosso wildfire h mi alim 26 jant ama ben 27.5 jant istiyorum mossoda bulamadim
Yoksa kron xc150 mi daha iyi
Mtx 7300 önerdi mert ben sormuştumDağ bisikletleri ile uzun zamandır aram yok gerçekten. @Mert Özkaya arkadaşımıza sorabilirsin.
O zaman al, forumda çok öneriliyor. Bir de Bisiklet Forum'da da sor istersen.Mtx 7300 önerdi mert ben sormuştum
Abi soruyorum ya kimse cevao vermiyoe cok sacma bir forum konu açamıyorsun acilmis konular 2012 -2015den kalma yaziyosun cevap yok sinir bozucu bir forumO zaman al, forumda çok öneriliyor. Bir de Bisiklet Forum'da da sor istersen.
Bunlar Downhill bisiklet. 40 50K vardırBu adam gibi merdivenden, dağdan tepeden atlayacak isen aman. 15000TL daha çıkman gerek ortalama.
Abi 3 metreye ben kendim cikamam bisikleti nasil cikarim1 2 metreden atlarsın tabi fakat 3 metreden sonra sıkıntı yaratabilir. Merdivenden inmek ön kaldırmak falan basit şeyler, yapılır yani.
Tavsiyem MTX 7300 alman yönünde.Abi soruyorum ya kimse cevao vermiyoe cok sacma bir forum konu açamıyorsun acilmis konular 2012 -2015den kalma yaziyosun cevap yok sinir bozucu bir forum
Haklısınız hocam, sadece hareketleri sormak için attım diyelim.Bunlar Downhill bisiklet. 40 50K vardır
Ben o hareketli yapicak yürek yokTavsiyem MTX 7300 alman yönünde.
Haklısınız hocam, sadece hareketleri sormak için attım diyelim.
Bir saniye, inceleyeceğim.Ben o hareketli yapicak yürek yokadam utanmasa uçak olucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Muhammet Sağlam mtx 7300 bence kötü yani kadrosunun şekli değişik bir tumsek yapmislar mühendisler mosso kron nun kadrolari daha hawli