Bu bisiklet ile hareket yapilir mi ??

B
Kesin konuşmak istemiyorum ancak merdiven falan inersin. Bu hoplayıp zıplama işlerinde ise kadro elinde falan kalır, bisikletin kalitelisini bilmediğimden konuşmak istemiyorum.
Yeni alicam bisijlrt bisan mtx 7300 almayi düşünüyorum
Cocuklarin bisikletleri genelde kron 75 de var farklu modellerde mossoda var birinde kalitesiz bisikletle bile var neyse konu bu değil

Alicagim bisiklrt bisan mtx 7300
Yoksa mosso wildfire h mi alim 26 jant ama ben 27.5 jant istiyorum mossoda bulamadim

Yoksa kron xc150 mi daha iyi

B

Yeni alicam bisijlrt bisan mtx 7300 almayi düşünüyorum
Cocuklarin bisikletleri genelde kron 75 de var farklu modellerde mossoda var birinde kalitesiz bisikletle bile var neyse konu bu değil

Alicagim bisiklrt bisan mtx 7300
Yoksa mosso wildfire h mi alim 26 jant ama ben 27.5 jant istiyorum mossoda bulamadim

Yoksa kron xc150 mi daha iyi
Dağ bisikletleri ile uzun zamandır aram yok gerçekten. @Mert Özkaya arkadaşımıza sorabilirsin.

1 2 metreden atlarsın tabi fakat 3 metreden sonra sıkıntı yaratabilir. Merdivenden inmek ön kaldırmak falan basit şeyler, yapılır yani.

1 2 metreden atlarsın tabi fakat 3 metreden sonra sıkıntı yaratabilir. Merdivenden inmek ön kaldırmak falan basit şeyler, yapılır yani.
Abi 3 metreye ben kendim cikamam bisikleti nasil cikarim :D ön amortisörü iyidir inşallah
Şuan bisikletim bimden almistim 600tlye frenler allaha emanrt sele totonu düz yapti :D agritiyor amortisor calismiyordu pas sökücü sıktım acildi ama cok iyi deģil celik kadro çok ağır vites desen vites atiyorum tititititik ses cikartiyoe atiyor arada atmiyor

Tavsiyem MTX 7300 alman yönünde.

Haklısınız hocam, sadece hareketleri sormak için attım diyelim.
Ben o hareketli yapicak yürek yok :D adam utanmasa uçak olucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Muhammet Sağlam mtx 7300 bence kötü yani kadrosunun şekli değişik bir tumsek yapmislar mühendisler mosso kron nun kadrolari daha hawli

Geri