SteelSeries'mi Logitech'mi?

Reaksiyon skoru
886
Bütçe
50
Elimde SteelSeries QcK Mouse Pad var fakat mousem Logitech G203 sizce mouse padi satıp veya takas ile Logitech ile takas etmelimiyim?

Elinde steelseries marka mouse pad varmış. Mousesi logitech markaymış, diyor ki mouse padı değiştirip logitech mouse pad mı alayım
Mantıklķ değil stealseries mousepadlar daha kaliteli

gerek yok bence. elinde mouse pad varken üstüne para vererek yenisini almak saçma

Bence gerek yok elin de olanı kullan.

SteelSeries'in ürünleri diğer ürünlere göre daha pahalı fakat bence daha kaliteli. Bence elinizin altında kaliteli bir mousepad varken onu kullanmaya devam edin

Kayma hissi vs pek memnun değilim Logitech Mouse Pad vardı akrabamda kullandım onun kendi Logitech mouse ile daha stabil di sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hıç bir şey anlamadım
Anlamayacak bir şey yokki biraz yavaş okursanız şayet her şey anlaşılır 😁

Kayma hissi vs pek memnun değilim Logitech Mouse Pad vardı akrabamda kullandım onun kendi Logitech mouse ile daha stabil di sanki

Anlamayacak bir şey yokki biraz yavaş okursanız şayet her şey anlaşılır 😁
Hocam mousepadler kendi mouse larına göre üretilmiyor ki :D Ama memnun değilseniz değiştirebilirsiniz.

Hocam mousepadler kendi mouse larına göre üretilmiyor ki :D Ama memnun değilseniz değiştirebilirsiniz.
Bilmiyorumki bana sanki öyle bir his varmış gibi geldi :) anlarsinizya his işte anlatsan anlatilmaz vs

Boşa harcama olur zaten kaliteli
orası evet ama logitech kullanmış biri olarak his'tenmidir nedir daha stabil kayıyıordu logitech'de :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri