•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 886
- Bütçe
- 50
Elimde SteelSeries QcK Mouse Pad var fakat mousem Logitech G203 sizce mouse padi satıp veya takas ile Logitech ile takas etmelimiyim?
Hıç bir şey anlamadımElimde SteelSeries QcK Mouse Pad var fakat mousem Logitech G203 sizce mouse padi satıp veya takas ile Logitech ile takas etmelimiyim?
Elinde steelseries marka mouse pad varmış. Mousesi logitech markaymış, diyor ki mouse padı değiştirip logitech mouse pad mı alayımHıç bir şey anlamadım
Mantıklķ değil stealseries mousepadlar daha kaliteliElinde steelseries marka mouse pad varmış. Mousesi logitech markaymış, diyor ki mouse padı değiştirip logitech mouse pad mı alayım
Anlamayacak bir şey yokki biraz yavaş okursanız şayet her şey anlaşılırHıç bir şey anlamadım
Hocam mousepadler kendi mouse larına göre üretilmiyor kiKayma hissi vs pek memnun değilim Logitech Mouse Pad vardı akrabamda kullandım onun kendi Logitech mouse ile daha stabil di sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamayacak bir şey yokki biraz yavaş okursanız şayet her şey anlaşılır![]()
Bilmiyorumki bana sanki öyle bir his varmış gibi geldiHocam mousepadler kendi mouse larına göre üretilmiyor kiAma memnun değilseniz değiştirebilirsiniz.
orası evet ama logitech kullanmış biri olarak his'tenmidir nedir daha stabil kayıyıordu logitech'deBoşa harcama olur zaten kaliteli