Gamepower bane alınır mı?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,276
mouse alıcam 100 lira civarlarında olsun istiyorum forumda da baya konuşması geçen bane alınır mı?Bu fiyata daha iyi bir mouse bulabilirmiyim.

Bilindik alışveriş sitelerinde yorumlarını az çok inceledim bence başarılı bir mouse. Bence o fiyatta pek alternatifi yok.

mouse alıcam 100 lira civarlarında olsun istiyorum forumda da baya konuşması geçen bane alınır mı?Bu fiyata daha iyi bir mouse bulabilirmiyim.
Knk eski biraz o fiyata rampage Phoenix ti galiba yada centaur da olabilir bir seçenek olsun

Bu tamamen şahsi görüşüm , nedense GameBooster - GamePower - James Donkey gibi markalara karşı bir ön yargım var. Son zamanlarda artan şikayetler ile de iyice aklıma kötü marka olarak kazındılar. ( istisnai ürünleri hariç GamePower mouse gibi )

o fiyata güzel ama 50 tl daha koyabiliyorsan logitech g203 almanı tavsiye ederim

Tatmin olmazsın bence sensör vb. Biraz daha zorlayıp g102 almak çok çok daha mantıklı.

Knk eski biraz o fiyata rampage Phoenix ti galiba yada centaur da olabilir bir seçenek olsun
Evet, dediğiniz ürünlere baktım ama tasarım olarak bane çok hoşuma gitti sebebsizce.Önerin için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,862
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri