Zamanla o sectorler artacaktır, bırak mavi ekranı önemli verin varsa veri kaybına bile sebep olur. En yakın zamanda ssd ye geçBad sektörlü harddiskim var 500 gb bad sektör sistemin mavi ekran vermesine neden olurmu
Sistemde ssd var 1 tb yetmiyor 500 gb hdd vardı laptopda onu taktım ondada bad sektör çıktıZamanla o sectorler artacaktır, bırak mavi ekranı önemli verin varsa veri kaybına bile sebep olur. En yakın zamanda ssd ye geç
Çok fazla varsa neden olur. Sistem de stabil çalışmaz.Bad sektörlü harddiskim var 500 gb bad sektör sistemin mavi ekran vermesine neden olurmu
Direkt hdd bırakın veya kaliteli markaları tercih edin, wd blue seagate gibiSistemde ssd var 1 tb yetmiyor 500 gb hdd vardı laptopda onu taktım ondada bad sektör çıktı
Devamı da gelir yakında o diskte önemli veri saklamayın. Oyun vs yükleyin.1 tane var
Oyun attım içine oynadıktan 5 dk sonra mavi ekran verdiDevamı da gelir yakında o diskte önemli veri saklamayın. Oyun vs yükleyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Devamı da gelir yakında o diskte önemli veri saklamayın. Oyun vs yükleyin.
Oyunun yüklü olduğu sector bozulduysa mavi ekran vermesi normal.Oyun attım içine oynadıktan 5 dk sonra mavi ekran verdi
forum.donanimarsivi.com
Dosyayı paylaşın inceleyim.Minidup dosyasını atsam neyden dolayı mavi ekran verdiğini anlıyabilirmiyiz ben birde ramdende dolayı vermiş olabillir
forum.donanimarsivi.com
normal?Oyun attım içine oynadıktan 5 dk sonra mavi ekran verdi
yeni ram taktım ondan dolayıda olabilir diye düşünüyorum harddisk takarken yeni aldığım ramide takmıştımnormal?
Dosyayı paylaşın inceleyim.
Rehber - Minidump Dosyalarını Paylaşın İnceleyelim
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran aldığınızda oluşan döküm dosyasıdır. Minidump dosylarını analiz ederek hataya sebep olan işlemleri tespit edebiliriz. Minidump dosyaları, "C:\Windows\Minidump" klasöründe bulunur ve ".dmp" uzantılıdır. (Memory.dmp değil) Bu dosyaları sizden...forum.donanimarsivi.com
drive.google.com