- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
Hocam bilemiyorum şimdi yani. Hiç araştırmadım bu markayı.İş yapar mı yani ?
Sebep?Ampülden uzak durun
Hocam bilemiyorum şimdi yani. Hiç araştırmadım bu markayı.İş yapar mı yani ?
Sebep?Ampülden uzak durun
Kaliteli bi rgb led seçerdim kesinlikle
Hocam priz yok odadaAmpülden uzak durun
Bu nasıldır ?Hocam bilemiyorum şimdi yani. Hiç araştırmadım bu markayı.
Sebep?
Sen benimle konuşma.Hocam bilemiyorum şimdi yani. Hiç araştırmadım bu markayı.
Sebep?
Hocam koçtaştaki yerine öbürünü tercih ederim.Hocam priz yok odada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıldır ?
![]()
Led Ampul Fiyatları ve Çeşitleri
Led Ampul fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Led Ampul sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
Sadece soru sordum neden yükseliyorsun?Sen benimle konuşma.
Bütçen biraz daha olsa uzatma kablosu ile çözülür iş. RGB led çok güzel durur bence.Hocam priz yok odada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıldır ?
![]()
Led Ampul Fiyatları ve Çeşitleri
Led Ampul fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Led Ampul sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
Uzatma kablosu alamam annem zaten bilgisayarın kablolarından bile rahatsız oluyor birde ordan burdan kablo uzatırsam öldürür beni.Bütçen biraz daha olsa uzatma kablosu ile çözülür iş. RGB led çok güzel durur bence.
Kablo tavası alsan kabloları çok güzel gizlersin. Ama bunların hepsi maliyet ampül alıp geçebilirsin yine de RGB led odayı değiştiriyor haberin olsun.Uzatma kablosu alamam annem zaten bilgisayarın kablolarından bile rahatsız oluyor birde ordan burdan kablo uzatırsam öldürür beni.
Yok kalsın benim oda o kadar fantezi yapacak kadar büyük değil.Kablo tavası alsan kabloları çok güzel gizlersin. Ama bunların hepsi maliyet ampül alıp geçebilirsin yine de RGB led odayı değiştiriyor haberin olsun.
Benim büyük.Yok kalsın benim oda o kadar fantezi yapacak kadar büyük değil.
Peki bu bilgiyi napalım?Benim büyük.
Konu sahibi rahatsız mı?Peki bu bilgiyi napalım?