Xbox Series S HDD Önerisi

Reaksiyon skoru
34
Ek depolama için mi?

Depolama niyetiyle kullanabileceksiniz yani sadece aletin dahili hafıza üzerinden veya kendi Seagate kartı ile oynayabilirsiniz. Destek olmadığı için harici HDD ile oynayamıyorsunuz.
Alıntıdır.

Arkadaşlar mesela aldığım HDD’ye oyunları indirip oynamak istiyorum Series S’in kendi hafızasına da yeni nesile çıkan oyunları kurup oynamak istiyorum öyle olmaz mı onu anlamadım?

Arkadaşlar mesela aldığım HDD’ye oyunları indirip oynamak istiyorum Series S’in kendi hafızasına da yeni nesile çıkan oyunları kurup oynamak istiyorum öyle olmaz mı onu anlamadım?
Series S'in harici depolama desteği var mı? Bunu iyi araştırın. Sadece özel üretim XBOX depolama birimini kabul ediyor olabilir konsol.

benim bildiğim sadece xbox un kendi ürettiği ssd ler oluyor cihazlarına ve series s de bu destek var mı bilmiyorum

Yeni oyunları yapamazsın. One x sürümlü oyunları hdd den oynarsın ama güncel oyunları hayır.

Yalnızca Seagate Game Drive destekliyor diye biliyorum kafana göre HDD alma araştır önce. Sonra elinde kalmasın disk.

O zaman bunu almama gerek yok bence oyunları yükleyip bitirince de silmem daha mantıklıl çünkü seagate’nin ürettiği ssd’ler bir Series S parası.
Oyun boyutları %30 daha az bir oyunu oynarken arkadan diğer oyunun kurulumunu yapıyorsa öyle kullan bir içeri bir dışarı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,779
Üyeler
188,823
Son üye
Rookie17
Geri