Neler Yeni

Xbox series s için hdd mi ssd mi

asko56

80+ Silver
hocam series x kullandığım dönem 860 evomu kullanmıştım. açıklık getirmem gerekirse "optimized for X|S" ibaresi yoksa doğrudan oynayabilir. Varsa da şunu yapabilir: oynayacağı zaman harici diskten asıl depolamaya aktarıp oynayabilir, yer açmak için de tam tersini yapabilir. bu şekilde döngüye geçirerek istediği oyunu oynayabilir zaten ssd alırsa ondan ona aktarması çok hızlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal bir taşınabilir ssd ya da taşınabilir yapan kutuların içine ssd hdd koyarsa dediğim yöntemle oynayabilir
dedigin içerik için büyük zaman kaybı üstüne oyunu aktardıgın anda direk güncelleme yapman gerekiyor oyunu açmadıgın için gene anormal beklemen gerekiyor büyük zaman kaybı oynayacagın oyun 2 saat ise zaten 1 saat oyunu aktar ve güncellemesiin beklmekle geçiyor expansion card şart

dedigin içerik için büyük zaman kaybı üstüne oyunu aktardıgın anda direk güncelleme yapman gerekiyor oyunu açmadıgın için gene anormal beklemen gerekiyor büyük zaman kaybı oynayacagın oyuun 2 saat ise zaten 1 saat oyunu aktar ve güncellemesiin beklmekle geçiyor expansion card şart
hayır hocam 2 saat ise indirme süresi yaklaşık 10 dkda diğerine aktarıyor kendim kullandım bunu

güncelleme de gerekmiyor

asko56

80+ Silver

asko56

80+ Silver
bravo hocam o zaman bilmediğiniz konularda konuşmayabilirsiniz ve öneri sunmayabilirsiniz (y)
dostum ne diyorun sen kullanmasam kandıracan 15 yıldır kullandıgım cihaz 360-xbox one ve series s e ise 2021 den belli sahibim ne anlatıyorsun sen hdd den oyunu dahiliye attıgında oyunu açtıgın anda direk güncelleme alıyor yapmıyor mecbur seni expansion carda almaya zorluyor mecbur alıyorsun sende xbox da ya 1 tb yada 2tb cihaz alacaksınız yada expansion card alacaksınız.

Kerimkygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim kaygın
2 side işe yaramıyor series x/s oyunları sadece özel ssd sini almanız gerekiyor sadece depolama ve xbox one ne oyunlarıın oynayabilrisiinz
baska bir foruma asırı masrafı var yazmıztınız o forumu bulamıyorum xbox series x mi almak daha iyi yanı bu depolama dısında baskada masfafları varmı yada biri 2 tb iki kol 13.5 k ya satıyor onumu almalıyım

asko56

80+ Silver
baska bir foruma asırı masrafı var yazmıztınız o forumu bulamıyorum xbox series x mi almak daha iyi yanı bu depolama dısında baskada masfafları varmı
Burada yada doanım haberde yazmışımdır

xbox series s cihazı kullanmanız için

1 expansion card şartın şartı 512 gb dan size 360 gb kalıyor günümüzde ultra yetersiz black ops 6 250 gb gibi bir şey

2. cihaza uzun süreli gamepass ultimate almak zorundasınız zamlardan etkilenmemek için 3 yıl için 12 bin tl ödemeniz lazım 3 yılı için kafa rahat olsun zamlardan etkilenmemek için

3. cihaz pil ile çalışıyor sarjlı pil 4 adet ve pil makinası almanız gerekiyor 1000 tl ortalama

4.cihaz diyelim tv degil monitördne oynamak istediginizde kulaklık alıp gaming olarak xbox destekli joistijin jack girisine baglayıp oyun sesini kulaklıga vermeniz lazım kalitesine göre minimum 1000 tl

5. oyunlar store da 2000-3000 bin tl

6. diyelim oyunları klavye ve mouse ile oynamak istiyorsanız xbox destekli klavye fare almanız gerekiyor

dostum ne diyorun sen kullanmasam kandıracan 15 yıldır kullandıgım cihaz 360-xbox one ve series s e ise 2021 den belli sahibim ne anlatıyorsun sen hdd den oyunu dahiliye attıgında oyunu açtıgın anda direk güncelleme alıyor yapmıyor mecbur seni expansion carda almaya zorluyor mecbur alıyorsun sende xbox da ya 1 tb yada 2tb cihaz alacaksınız yada expansion card alacaksınız.
hocam 7 ay öncesine kadar böyle değildi güncelleme vs yapmıyordu ayrıca 15 yıldır kullanmıyorum yamışsınız kusura bakmayın

Kerimkygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim kaygın
Burada yada doanım haberde yazmışımdır

xbox series s cihazı kullanmanız için

1 expansion card şartın şartı 512 gb dan size 360 gb kalıyor günümüzde ultra yetersiz black ops 6 250 gb gibi bir şey

2. cihaza uzun süreli gamepass ultimate almak zorundasınız zamlardan etkilenmemek için 3 yıl için 12 bin tl ödemeniz lazım 3 yılı için kafa rahat olsun zamlardan etkilenmemek için

3. cihaz pil ile çalışıyor sarjlı pil 4 adet ve pil makinası almanız gerekiyor 1000 tl ortalama

4.cihaz diyelim tv degil monitördne oynamak istediginizde kulaklık alıp gaming olarak xbox destekli joistijin jack girisine baglayıp oyun sesini kulaklıga vermeniz lazım kalitesine göre minimum 1000 tl

5. oyunlar store da 2000-3000 bin tl

6. diyelim oyunları klavye ve mouse ile oynamak istiyorsanız xbox destekli klavye fare almanız gerekiyor
saolun hocam xbox series x dede bu durum aynımı yada 1 tb lık s dede

asko56

80+ Silver
hocam 7 ay öncesine kadar böyle değildi güncelleme vs yapmıyordu ayrıca 15 yıldır kullanmıyorum yamışsınız kusura bakmayın
yani orda ironi yaptım aslında yani ben 15 yıldır kullanmıyorum zaten diyecektim arada kaynadı sizde kusurma bakmayın

saolun hocam xbox series x dede bu durum aynımı yada 1 tb lık s dede
series x de de aynı hocam series x de oyunlar 4k oldugu için gb ları daha yüksek oluyor 4k texture paketleri vs ekleniyor series x de size 860 gb gibi bir alan kalıyor

mesela bir oyun series s de 100 gb ise series x de 140 gb oluyor oda iste dedigim 4k texture detayları vs vs ekleniyor

Kerimkygn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim kaygın
yani orda ironi yaptım aslında yani ben 15 yıldır kullanmıyorum zaten diyecektim arada kaynadı sizde kusurma bakmayın

series x de de aynı hocam series x de oyunlar 4k oldugu için gb ları daha yüksek oluyor 4k texture paketleri vs ekleniyor series x de size 860 gb gibi bir alan kalıyor

mesela bir oyun series s de 100 gb ise series x de 140 gb oluyor oda iste dedigim 4k texture detayları vs vs ekleniyor
anladım hocam saolun sde 1 ve ya 2 tblık olanları lırsam nasıl olur

asko56

80+ Silver
Top Bottom