M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,178
ama değil hocam başkada yok zaten280 mm ve elite modeli olsa alırdım
ama değil hocam başkada yok zaten280 mm ve elite modeli olsa alırdım
530 a 120mm olanı vardı satılmış galiba arkın attığı var sadeceEk nin Türkiyede AİO sıvı soğutmaları satılmıyor kendi sitesinden Türkiye'ye sipariş versek ek bir ücret çıkar mı ve sorunsuz gelir mi ?
@cfranko
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınıcak AİO bu "EK-AIO Elite 280 D-RGB – EK Web Mağazası" https://www.ekwb.com/shop/ek-aio-elite-280-d-rgb
Oda iyiymiş ama sıkıntı yok nzxt taraftarıyım kasamdan dolayı ama ek de güzel530 a 120mm olanı vardı satılmış galiba arkın attığı var sadece
Ek daha hoş bence bu arada phantekse de baksana aşırı kaslı duruyo CPU blogu çok hawliOda iyiymiş ama sıkıntı yok nzxt taraftarıyım kasamdan dolayı ama ek de güzel
Ek nin Türkiyede AİO sıvı soğutmaları satılmıyor kendi sitesinden Türkiye'ye sipariş versek ek bir ücret çıkar mı ve sorunsuz gelir mi ?
@cfranko
Alınıcak AİO bu "EK-AIO Elite 280 D-RGB – EK Web Mağazası" https://www.ekwb.com/shop/ek-aio-elite-280-d-rgb
Çok güzelEk daha hoş bence bu arada phantekse de baksana aşırı kaslı duruyo CPU blogu çok hawli
Bu da çok iyiEk daha hoş bence bu arada phantekse de baksana aşırı kaslı duruyo CPU blogu çok hawli
Çok güzel![]()
Hocam haklı ama phanteks bana çok şık gorunuyo para sıkıntım olmasa hemen alcam 280mm var bu aradaO kadar para vermeye gerek yok. Galahad 240mm/X62 280mm alınabilir
Phanteks olan 1800+' ı haketmiyor bence.Hocam haklı ama phanteks bana çok şık gorunuyo para sıkıntım olmasa hemen alcam 280mm var bu arada
1800 hepsiburada. İndirimli daha ucuza düşüyor phanteksHocam haklı ama phanteks bana çok şık gorunuyo para sıkıntım olmasa hemen alcam 280mm var bu arada
Hepsiburada bazen 1500e düşüyordu geçen görmüştüm 1530 civarıydı o fiyat verilirimi ?Phanteks olan 1800+' ı haketmiyor bence.
X63 o zaman başka yok alternatifPhanteks olan 1800+' ı haketmiyor bence.
Verilir gibi. Kasa 360 destekliyorsa 360 galahad alınmalı.Hepsiburada bazen 1500e düşüyordu geçen görmüştüm 1530 civarıydı o fiyat verilirimi ?
Beyaz rengi çok güzelVerilir gibi. Kasa 360 destekliyorsa 360 galahad alınmalı.