böyle konu da gördüm ya artık ölsem de gam yememHocam neden bu kadar önemsiyorsunuz? İlkokul 3'te aldığım çakma escapeyi kullanıyorum.
bende lise 2 ye kadar ortaokul 1 de aldığım çantayla geçirdim ama artık çok yıprandı. Ne yapiyim niloya lı çantayla mı gideyim tabi ki önemseyeceğim.Hocam neden bu kadar önemsiyorsunuz? İlkokul 3'te aldığım çakma escapeyi kullanıyorum.
Sorun nerede hocam?böyle konu da gördüm ya artık ölsem de gam yemem
Yok yani git bir mağazaya al 50 TL'ye gözüne sağlam gelen bir şeyibende lise 2 ye kadar ortaokul 1 de aldığım çantayla geçirdim ama artık çok yığrandı. Ne yapiyim niloya lı çantayla mı gideyim tabi ki önemseyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun nerede hocam?
konuda sorun var demiyorumSorun nerede hocam
Mağazaya gidecek vaktim yok. Kullanan birisinden memnunsa öneri almak istiyordum ama sizin gibi her b0ku yargılayacak insanlardan sıkıldımYok yani git bir mağazaya al 50 TL'ye gözüne sağlam gelen bir şeyi
Teknoloji forumuysa biz çıkalım mı hocam @Abdullah Hacıgülkonuda sorun var demiyorum
açıkçası teknoloji forumunda ben böyle konular açılmasına şaşırıyorum o kadar
ben öyle biliyorumMağazaya gidecek vaktim yok. Kullanan birisinden memnunsa öneri almak istiyordum ama sizin gibi her b0ku yargılayacak insanlardan sıkıldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teknoloji forumuysa biz çıkalım mı hocam @Abdullah Hacıgül
Teşekkürlerben öyle biliyorum
değilse de sıkıntı yok umarım istediğin çantayı bulursun knk ne diyeyim
yargılamıyorum garipsedim sadece