nne güzwl

Açma kapama düğmesi ile ana ekran düğmesine basılı tutarak 10-20 saniye bekler misin.

Açma kapama düğmesi ile ana ekran düğmesine basılı tutarak 10-20 saniye bekler misin.
Denedim şarja takil 30 dk de bekledim ikiside olmadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabaha kadar şarjda kalsa düzelirmiii?

şarjı bitmiş :D
Tabletin şarjı %35 di döndüğümde kendi kapanmış sonra 30 dk şarjda beklettim maalesef Apple logosu bile gözükmedi

Şarja tak reis
Tabletin şarjı %35 di döndüğümde kendi kapanmış sonra 30 dk şarjda beklettim maalesef Apple logosu bile gözükmedi

iPadini bilgisayara bağlar mısın iTunes programı yüklü mü ?

Denedim şarja takil 30 dk de bekledim ikiside olmadi

Sabaha kadar şarjda kalsa düzelirmiii?

Hayır bunun sabaha kadar kalmasıyla alakası yok.

iPadini bilgisayara bağlar mısın iTunes programı yüklü mü ?

Hayır bunun sabaha kadar kalmasıyla alakası yok.
iTunes yöntemini de denedim YouTube dan görüp iTunes açıkken tableti şarj aletiyle pcye bağladım bağlarken home tuşuna bastım fakat olmadı 😭😭😭

Eğer tablet açılmıyorsa garantiye ver , yazılımsal bir sorun yok ise yenisi ile değişimini yaparlar.

Reis bı pirince yatie istersen pirinç su falan hafif kaçmıssa alır
Şu kaçma olasılığı yokki

Eğer tablet açılmıyorsa garantiye ver , yazılımsal bir sorun yok ise yenisi ile değişimini yaparlar.
Garantisinin ne zaman dolucsgini nasıl öğrenebilirim yanılmıyorsam 2022.ydi nereden bakabilirim?

iTunes yöntemini de denedim YouTube dan görüp iTunes açıkken tableti şarj aletiyle pcye bağladım bağlarken home tuşuna bastım fakat olmadı 😭😭😭
Adaptörünü ve kablonu değiştirmeyi dene.

Şu kaçma olasılığı yokki

Garantisinin ne zaman dolucsgini nasıl öğrenebilirim yanılmıyorsam 2022.ydi nereden bakabilirim?
https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/;jsessionid=node01gvpy1dzo8vj81wiavcn1qchee9629020.node0 cihazının seri numarası arkasında yazıyor alt kısımda.

Şimdi deniyorum fakat başka kablo olarak çakma var şuan kullandığım orijinal ikisinide değiştirip denicem
Denemekten zarar gelmez.

Geri