Denedim şarja takil 30 dk de bekledim ikiside olmadiAçma kapama düğmesi ile ana ekran düğmesine basılı tutarak 10-20 saniye bekler misin.
Sabaha kadar şarjda kalsa düzelirmiii?Açma kapama düğmesi ile ana ekran düğmesine basılı tutarak 10-20 saniye bekler misin.
Tabletin şarjı %35 di döndüğümde kendi kapanmış sonra 30 dk şarjda beklettim maalesef Apple logosu bile gözükmedişarjı bitmiş
Tabletin şarjı %35 di döndüğümde kendi kapanmış sonra 30 dk şarjda beklettim maalesef Apple logosu bile gözükmediŞarja tak reis
Hayır bunun sabaha kadar kalmasıyla alakası yok.Denedim şarja takil 30 dk de bekledim ikiside olmadi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabaha kadar şarjda kalsa düzelirmiii?
Tabletin şarjı %35 di döndüğümde kendi kapanmış sonra 30 dk şarjda beklettim maalesef Apple logosu bile gözükmedi
Tabletin şarjı %35 di döndüğümde kendi kapanmış sonra 30 dk şarjda beklettim maalesef Apple logosu bile gözükmedi
iTunes yöntemini de denedim YouTube dan görüp iTunes açıkken tableti şarj aletiyle pcye bağladım bağlarken home tuşuna bastım fakat olmadıiPadini bilgisayara bağlar mısın iTunes programı yüklü mü ?
Hayır bunun sabaha kadar kalmasıyla alakası yok.
Şu kaçma olasılığı yokkiReis bı pirince yatie istersen pirinç su falan hafif kaçmıssa alır
Garantisinin ne zaman dolucsgini nasıl öğrenebilirim yanılmıyorsam 2022.ydi nereden bakabilirim?Eğer tablet açılmıyorsa garantiye ver , yazılımsal bir sorun yok ise yenisi ile değişimini yaparlar.
Adaptörünü ve kablonu değiştirmeyi dene.iTunes yöntemini de denedim YouTube dan görüp iTunes açıkken tableti şarj aletiyle pcye bağladım bağlarken home tuşuna bastım fakat olmadı
Şimdi deniyorum fakat başka kablo olarak çakma var şuan kullandığım orijinal ikisinide değiştirip denicemAdaptörünü ve kablonu değiştirmeyi dene.
https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/;jsessionid=node01gvpy1dzo8vj81wiavcn1qchee9629020.node0 cihazının seri numarası arkasında yazıyor alt kısımda.Şu kaçma olasılığı yokki
Garantisinin ne zaman dolucsgini nasıl öğrenebilirim yanılmıyorsam 2022.ydi nereden bakabilirim?
Denemekten zarar gelmez.Şimdi deniyorum fakat başka kablo olarak çakma var şuan kullandığım orijinal ikisinide değiştirip denicem