Yardım Çaresizim dostlar kasam garanti sorunu

ardaklpr

80+
Reaksiyon skoru
77
Öncelikle selamlar.

1-2 hafta önce İncehesap’tan toplama bilgisayar almıştım özellikleri şunlar;
Ryzen 5 1600
Gtx 1660Super
3200mHz pny Xlr8 2x8gb ram
B450m Pro II anakart
Gamepower skadi 120mm sıvı soğutucu
-Sharkoon TG6 kasa 4fanlı-
550w 80+bronze gamepower psu

Sorunumu detaylı şekilde açıklıyorum.

Ürünlerimin hepsi geldikten sonra bir tanıdığa gidip bilgisayarı komple topladık,ilk tuşa bastığımızda çalıştı.Sonrasında yok 10saniyr bekliyoruz öyle çalışıyor psu yu kapatıp açıyoruz öyle çalışıyor fişten çekip takıyoruz 2dakika bekliyoruz öyle çalışıyor falan. dedik acaba kasada sorun var mı? kasadan söktük donanımları. Sıvı soğutma dahil uzay montaj olarak kurduk sorunsuz çalışıyor. Sonrasında tekrardan kasaya parça eksilterek taktık.gerek ram olsun gerek -ekran kartı- olsun yine aynı sorunu verdi.Kasanın üstündeykrn pinlerden de çalışmıyordu. Bu sefer sistemi komple başka kasalara taktık yine hiç bir sorun yok tıkırında çalışıyor. Sorunun kasada olduğu apaçık belliydi benim için,alalı daha 3 gün olmuş ben de garantiye yolladım incehesap üzerinden sharkoon’a.Bugün ss lerden göreceğiniz üzere bununla karşılaştım.Ne yapabilirim ben kasa elimde patladı desem yeridir iade alabilir miyim veya değişim.Veya arızayla ilgili sizin fikirleriniz nelerdir?

Ekler

• 61E7DFFF-478C-4C8A-908C-90FFA8CC1BAD.jpeg
    61E7DFFF-478C-4C8A-908C-90FFA8CC1BAD.jpeg
    179.3 KB · Hit: 164
Öncelikle selamlar.

1-2 hafta önce İncehesap’tan toplama bilgisayar almıştım özellikleri şunlar;
Ryzen 5 1600
Gtx 1660Super
3200mHz pny Xlr8 2x8gb ram
B450m Pro II anakart
Gamepower skadi 120mm sıvı soğutucu
-Sharkoon TG6 kasa 4fanlı-
550w 80+bronze gamepower psu

Sorunumu detaylı şekilde açıklıyorum.

Ürünlerimin hepsi geldikten sonra bir tanıdığa gidip bilgisayarı komple topladık,ilk tuşa bastığımızda çalıştı.Sonrasında yok 10saniyr bekliyoruz öyle çalışıyor psu yu kapatıp açıyoruz öyle çalışıyor fişten çekip takıyoruz 2dakika bekliyoruz öyle çalışıyor falan. dedik acaba kasada sorun var mı? kasadan söktük donanımları. Sıvı soğutma dahil uzay montaj olarak kurduk sorunsuz çalışıyor. Sonrasında tekrardan kasaya parça eksilterek taktık.gerek ram olsun gerek -ekran kartı- olsun yine aynı sorunu verdi.Bu sefer sistemi komple başka kasalara taktık yine hiç bir sorun yok tıkırında çalışıyor. Sorunun kasada olduğu apaçık belliydi benim için,alalı daha 3 gün olmuş ben de garantiye yolladım incehesap üzerinden sharkoon’a.Bugün ss lerden göreceğiniz üzere bununla karşılaştım.Ne yapabilirim ben kasa elimde patladı desem yeridir iade alabilir miyim veya değişim.Veya arızayla ilgili sizin fikirleriniz nelerdir?
kasaya yükseltme vidalarını taktınız mı?

Kasada sorun olduğunu sanmıyorum iyice kontrol edin kısa devre var gibi geldi bana.

Çok ilginç bir şey denediğiniz yolları, başka kasalar da çalıştığını falan anlattınız mı yetkililere?

Kasada sorun olduğunu sanmıyorum iyice kontrol edin kısa devre var gibi geldi bana.
hala kafamda o var ama bir şey kaçırdığımu sanmıyorum.Kasa eğer elime böyleken gelirse adım adım ayrıntılı öeker atarım buray.

Dostum yanlış anlama beni Başlığa bak içeriğe bak Başlıkta çaresizim demişsin içerikte garantiye yolladık demişsin.
Garanti sana daha cevap vermemiş belki kasayı değişecek sorununu çözecek Bir Çıkan sonucu bekleyelim bakalım.
Sonuç bölümün de arıza bulunamadı yazıyor ya. Ben mi yanlış anladım.

Dostum yanlış anlama beni Başlığa bak içeriğe bak Başlıkta çaresizim demişsin içerikte garantiye yolladık demişsin.
Garanti sana daha cevap vermemiş belki kasayı değişecek sorununu çözecek Bir Çıkan sonucu bekleyelim bakalım.
dostum sonuç belli.sorun bulamamışlar geri yolluyorlar

Geri