cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Telden girdiğim için sonradan gördüm.Sonuç bölümün de arıza bulunamadı yazıyor ya. Ben mi yanlış anladım.
Telden girdiğim için sonradan gördüm.Sonuç bölümün de arıza bulunamadı yazıyor ya. Ben mi yanlış anladım.
Telden girdiğim için sonradan gördüm.dostum sonuç belli.sorun bulamamışlar geri yolluyorlar
uzay sıstem olarak calıstırsana bidostum sonuç belli.sorun bulamamışlar geri yolluyorlar
o zaman yapacağınız çok şey yok hocam kasanın bir yerlerinde kısa devre vardır anakartı kasa takın ama uzay montaj gibi kısa dever ile çelıştırınolmuş…
kanka şuan uzay montaj sorunsuz oynuyorum hattauzay sıstem olarak calıstırsana bi
kısa devre ile de çalışmıyor kasadayken.o zaman yapacağınız çok şey yok hocam kasanın bir yerlerinde kısa devre vardır anakartı kasa takın ama uzay montaj gibi kısa dever ile çelıştırın
nedenkanka şuan uzay montaj sorunsuz oynuyorum hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
kısa devre ile de çalışmıyor kasadayken.
knk anakartın takınca alttakı cıkıntılar deyıp buyuk ıhtımal kısa devre yapıyor aynı kasa bendede vardı ben boyle bısey yasanmadımkanka şuan uzay montaj sorunsuz oynuyorum hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
kısa devre ile de çalışmıyor kasadayken.
Hepsini yaptım kasanın içindeyken video çekip mail attım onlar istemişlerdi.yazdıkları yanıt profesyonel destek almanızı tabsiye ederiz. OlduSizde sorun varken video çekip gösterseydiniz.
cok tuhafıma gıttı suan bu konu başka bir kasaya takmayı dene veya tekrar tak ama tum vıdaları sık yukseltme vıdalarının hepsını takevet her şekilde anlattım.
yaptım.her türlüsünü yaptım sorunsuz çalışıyor.Aslında dedikleriniz doğru skrun kasada.kısa devre var.cok tuhafıma gıttı suan bu konu başka bir kasaya takmayı dene veya tekrar tak ama tum vıdaları sık yukseltme vıdalarının hepsını tak