Neler Yeni

Yardım Çaresizim dostlar kasam garanti sorunu

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
O sorunu yıllar önce ilk AMD sistemimi topladığımda Vestel marka bir boş kasada yaşamıştım, oluyor işte bazen böyle. Sebebini ben de bilmiyorum. Detaylı videolar paylaşarak markaya güzelce izah edin bence.
yaptım…
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklıma sadece kasaya toplarken parçalara statik elektrik yüklemiş olabilirmisiniz acaba.
10sn sonra acılma psu kapatık açma uzay montaj sorun olmaması.
bir de şu bar. Analarts güç geliyor ışıkları yanıyor görüyorum.

Son düzenleme:

Atyxah

80+ Silver
Ben bir şey anlamadım kasa sadece kutu değil mi bir devresi felan yok diye biliyorum (laptop kullandığım için kasa bilgim az)

Anakart kısa devre yapıyordur kasa metalse

Anakartın çıkışta artık neresi değiyorsa oraya minik yalıtkan bir cisim koysan düzelmez mi ?

(Soru soruyorum bende yanlış bilgilendirmeye girmesin)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam anakart uymadı de gönder geri.

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Ben bir şey anlamadım kasa sadece kutu değil mi bir devresi felan yok diye biliyorum (laptop kullandığım için kasa bilgim az)

Anakart kısa devre yapıyordur kasa metalse

Anakartın çıkışta artık neresi değiyorsa oraya minik yalıtkan bir cisim koysan düzelmez mi ?

(Soru soruyorum bende yanlış bilgilendirmeye girmesin)
deneyeceğim.akşıma takıldı

Hocam anakart uymadı de gönder geri.
gelmesini bekleyeyim mi ilk önce.Beklersem gaftaya falan gelir büyük ihtimal süresi de bayağı geçmiş oluyor şuan 14.gün

gelmesini bekleyeyim mi ilk önce.Beklersem gaftaya falan gelir büyük ihtimal süresi de bayağı geçmiş oluyor şuan 14.gün
Ama elimde durduğu günleri sayarsak az oluyor

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Ama elimde durduğu günleri sayarsak az oluyor
Aldığınız günden itibaren 14 gün sürer sizde durup durmaması bir şey ifade etmiyor diye biliyorum.

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Aldığınız günden itibaren 14 gün sürer sizde durup durmaması bir şey ifade etmiyor diye biliyorum.
aradığımda o konuda yardımcı oluruz dediler bakalım ne olacak.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ön panel bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz?

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Çok garip güç girişleri doğru mu?
doğru doğru,şum uzay montaj oynuyorum.Ürün gelsin bi test edeyim,aradığımda incehesaptan arkadaşlar bazı ufak sorunlarda tespit edilemedi diye giriş yapıyorlar dediler.gelsim deneyeyim belki düzelmiştir,düzelmediyse de uğraşamam veririm bir bilgisayarcıya ya değiştiririm ya da yaparlar.

Hepinize teşekkür ederim ilginiz için.

ardaklpr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Kolpar
Çok ilginç bir şey denediğiniz yolları, başka kasalar da çalıştığını falan anlattınız mı yetkililere?

Sizde sorun varken video çekip gösterseydiniz.

eğer alalı 14 gün olmadıysa anakartım olmadı falan de alırlar

cok tuhafıma gıttı suan bu konu başka bir kasaya takmayı dene veya tekrar tak ama tum vıdaları sık yukseltme vıdalarının hepsını tak

Kasayı beğenmedim diyerek iade edebilirsin. 14 gün iade hakkın var mutlaka hatalı olacak diye bir şey yok.

O sorunu yıllar önce ilk AMD sistemimi topladığımda Vestel marka bir boş kasada yaşamıştım, oluyor işte bazen böyle. Sebebini ben de bilmiyorum. Detaylı videolar paylaşarak markaya güzelce izah edin bence.
Dostlar kasa elime ulaştı…
Açtım yere koydun ön panel PAT! yere düş.

Evet ön panelin neredeyse bütün ayaklarını kırmışlar yerine oturmuyor kargoyla ilgili bir sorun olması imkansız hem köpükler hem poşeti hem yerşne sabit olması (gerekmesi)
gittim foto video attım arenayı aradım incehesabı aradım bıktım artık ne yapıcam ben alırlar mı bu kasayı

Ekler

• 94AAF90A-8D9D-44D0-A2A8-99EEA8FB5BF6.jpeg
    94AAF90A-8D9D-44D0-A2A8-99EEA8FB5BF6.jpeg
    1.4 MB · Hit: 42
  • D2A2C5CA-559D-4CDE-89C9-29E3DF3C8AED.jpeg
    D2A2C5CA-559D-4CDE-89C9-29E3DF3C8AED.jpeg
    1.9 MB · Hit: 41

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Evet ön panelin neredeyse bütün ayaklarını kırmışlar yerine oturmuyor kargoyla ilgili bir sorun olması imkansız hem köpükler hem poşeti hem yerşne sabit olması (gerekmesi)
gittim foto video attım arenayı aradım incehesabı aradım bıktım artık ne yapıcam ben alırlar mı bu kasayı
Dostum çölde kutup ayısına denk gelen mümin kardeş sensin dimi o hikayelere konu olan ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Alay mı ediyorlar :F
Bu nasıl iş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,053
Üyeler
163,763
Son üye
kadrh
Top Bottom