"Fanboy" - Yeni Bölüm (küfürlü)

Aslında yorumu yazan üstat yanlış yazdı İntel yükte iken 20 dereceyi geçmiyor. Senin işlemci 4. veya 5. eldir normal İntel Core sürekli 20 derecede seyrediyor :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:D bu yoruma haksız diyemem sahiden. Yazmış olabilir :D.
bende bu yorumu gördüm :) 360 mm şart
''Ben r3 kullanırken anakart'ı yaktım 360 mm sıvı soğutma şart. ''

Şimdi fark ettim konuyu "Eğlence" sekmesinde açmışsın :D @White Ravens

bende bu yorumu gördüm :) 360 mm şart
''Ben r3 kullanırken anakart'ı yaktım 360 mm sıvı soğutma şart. ''
Hatta Amd aslında 70 Nanometre işlemci üretiyor kullanıcıyı kandırıyor o yüzden böyle çok ısınıyor işlemciler...

Bence de çok haklı. Birisinin kitlesine, yaptığı işe sövmesi falan. Yalan dolan bir ton sponsorluk vs. Gayet haklı bir video.
aynen dostum ayrıca konuşulacak çok çok çok konu var ama yeri burası değil, burada birşeyler öğrenip birşeyler öğretmeye çalışıyoruz. Samimi forum ortamı oluşturma amacıyla kurulan site çöplüğe döndü :(
örnek " abdullah abiiii yeni sistem ne zaman gelecek " gibi onlarca konu başlıklı içerik var. Yazık forum dediğin geriye dönük araştırma yapabileceğin ortam olmalı. Neyse ben takmıyorum birçok kullanıcıyı ve konuları. Yardımcı olmaya çalışıyorum ve bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyıyorum. Her konu altına yorum yazıp 34564654 mesaj saym yok mesela :cool:

Eleştirdiği Abdullah Hacıgül'ü kaç senedir takip ediyorum ama yorumlarında şöyle bir şeye pek rastlamadım : "İnterçi"

abi ben inter çiyim ama vidyo çekmek istiyorum bazen yayın yapmak istiyorum oyuz den amd yoksa inter oyun için daha mantıklı gibi

Doğru düzgün konuşup, saygı çerçevesinde kalmak varken neden küfür? Eline alırsın benchmark testlerini, yaparsın savunmanı, olur biter. Ondan sonra sana sövmüşler mi, evini mi basıyorlar bunlar önemli şeyler değil. Adamın amacı burada kendini savunmak veya oyunlarda Intel işlemcilerin daha yüksek performans aldığını söylemek değil, adamın amacı bildiğin hakaret etmek, işlemci muhabbeti bahane olmuş. "Donanım Arşivi Kitlesi" adlı bir kitle var mı bilmiyorum ama senin videona gelip senin bu videoda yaptığın gibi sana sövdülerse sen de aynı şekil onlara sövmezsin. Amacın kin kusmak olmasa bunu yapardın. Şimdi haklı çıksan ne yazar? Millet seni "Donanım Arşivi'ne küfür eden adam" olarak tanıyacak. Değer miydi buna ha? Var mıydı cidden gerek?

Bir kaç küfürsüz yorum yazdım. Şu an kendimi salsam parmaklarım klavyede gezinerek hayal gücümün ortaya koyabileceği en yaratıcı
küfürleri yazardı.

Büyük ihtimalle rtx serisi kart almak istiyor ama işlemcisi darboğaz yapacağı için sinir krizine giriyor.

beyler geçen arkadaşımın 3600 ü 1000 derece olmuş çocuk 1000 derecelik bıçakla birşeyler kesme videosunu işlemciyle çekmiş :D:D:D::D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,598
Üyeler
185,133
Son üye
bestami.cmz
Geri