Ethermine Nasıl Kullanılır-Yardım

NMK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
1630003660912.png

Burada ne seçeceğim ve nasıl mining e başlayacağım? Ethermine Trex indirdim sadece başka hiçbir şey yapmadım neler yapmam gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1630003728016.png

Böyle bir hata alıyorum

@Jaess

ETH-ethermine.bat dosyasına sağ tıkla ve cüzdan adesini kaydet. Daha sonra o dosyayı aç

Dosyalar winrar içinde hala. Önce dosyaları boş bi klasörün içine çıkart sonra dediklerimi yap

Dosyalar winrar içinde hala. Önce dosyaları boş bi klasörün içine çıkart sonra dediklerimi yap
Yardımın için teşekkürler beceremiyorum ben en iyisi nicehash üzerinden devam ediyim

Yardımın için teşekkürler beceremiyorum ben en iyisi nicehash üzerinden devam ediyim
Aslında çok basit. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturup winrarın içindekileri oraya taşı.

Aslında çok basit. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturup winrarın içindekileri oraya taşı.
denedim attım sonra dediklerini yaptım ama olmadı sana da çok teşekkürler

denedim attım sonra dediklerini yaptım ama olmadı sana da çok teşekkürler
Gerçekten basit. Tam olarak neyi yapamadın? Klasöre attıktan sonra ETH ethermine yazan programı sağ tıklayarak düzenle diyeceksin. Orada kendi cüzdan adresini yapıştırıp programı açacaksın. Zor hiçbir şey yok. :)

Gerçekten basit. Tam olarak neyi yapamadın? Klasöre attıktan sonra ETH ethermine yazan programı sağ tıklayarak düzenle diyeceksin. Orada kendi cüzdan adresini yapıştırıp programı açacaksın. Zor hiçbir şey yok. :)
Hocam bulamamıştım düzenle kısmını şu nicehash 24 saat bi test ediyim olmadı geçrim

Hocam bulamamıştım düzenle kısmını şu nicehash 24 saat bi test ediyim olmadı geçrim
Klasöre attıktan sonra hepsini programa bir kere sol tıkla ardından sağ.
1630010583135.png

0x ile başlayan cüzdan kodu. Onu silip kendininkini yapıştır.
Hocam her şeyi kurdum ama hata veriyor gpu

1630017050536.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,393
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12