ETH-ethermine.bat dosyasına sağ tıkla ve cüzdan adesini kaydet. Daha sonra o dosyayı aç
Yardımın için teşekkürler beceremiyorum ben en iyisi nicehash üzerinden devam ediyimDosyalar winrar içinde hala. Önce dosyaları boş bi klasörün içine çıkart sonra dediklerimi yap
Aslında çok basit. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturup winrarın içindekileri oraya taşı.Yardımın için teşekkürler beceremiyorum ben en iyisi nicehash üzerinden devam ediyim
denedim attım sonra dediklerini yaptım ama olmadı sana da çok teşekkürlerAslında çok basit. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturup winrarın içindekileri oraya taşı.
Gerçekten basit. Tam olarak neyi yapamadın? Klasöre attıktan sonra ETH ethermine yazan programı sağ tıklayarak düzenle diyeceksin. Orada kendi cüzdan adresini yapıştırıp programı açacaksın. Zor hiçbir şey yok.denedim attım sonra dediklerini yaptım ama olmadı sana da çok teşekkürler
Hocam bulamamıştım düzenle kısmını şu nicehash 24 saat bi test ediyim olmadı geçrimGerçekten basit. Tam olarak neyi yapamadın? Klasöre attıktan sonra ETH ethermine yazan programı sağ tıklayarak düzenle diyeceksin. Orada kendi cüzdan adresini yapıştırıp programı açacaksın. Zor hiçbir şey yok.![]()
Klasöre attıktan sonra hepsini programa bir kere sol tıkla ardından sağ.Hocam bulamamıştım düzenle kısmını şu nicehash 24 saat bi test ediyim olmadı geçrim
Hocam girdim buraya şimdi ne yapacağımKlasöre attıktan sonra hepsini programa bir kere sol tıkla ardından sağ.
Alıntıyı görüntüle
0x ile başlayan cüzdan kodu. Onu silip kendininkini yapıştır.Hocam girdim buraya şimdi ne yapacağım
Alıntıyı görüntüle
Hocam her şeyi kurdum ama hata veriyor gpu0x ile başlayan cüzdan kodu. Onu silip kendininkini yapıştır.