Ethermine Nasıl Kullanılır-Yardım

Hocam her şeyi kurdum ama hata veriyor gpu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Core voltage neden +50? Ben genelde onla oynamıyorum belki o yüzden veriyor olabilir onun harici hata vermesine sebep olacak bir ayar göremedim.

Temp limitin etkisi var mı bilmiyorum fakat onu biraz yükseltebilirsiniz. Power limite göre düşük kalmış.

Core voltage neden +50? Ben genelde onla oynamıyorum belki o yüzden veriyor olabilir onun harici hata vermesine sebep olacak bir ayar göremedim.
hocam 0 dı hata veriyor diye 50 ye çektim yine hata verdi şimdi tekrar 0 a çektim yine hata veriyor

hata vermese 49-50 mh kazıcam

hocam 0 dı hata veriyor diye 50 ye çektim yine hata verdi şimdi tekrar 0 a çektim yine hata veriyor

hata vermese 49-50 mh kazıcam
Onu 0'a çekin ben ondan sanmıyorum hata vereceğini. Memory clock biraz düşürüp deneyin isterseniz.

Onu 0'a çekin ben ondan sanmıyorum hata vereceğini. Memory clock biraz düşürüp deneyin isterseniz.
1630017324733.png

şu ayarlarla bile hata veriyor

1630017599183.png

Sıfırlayıp şu şekilde dener misiniz? Bakalım hata vericek mi.

Alıntıyı görüntüle
Sıfırlayıp şu şekilde dener misiniz? Bakalım hata vericek mi.
1630018498164.png

Hocam şu an çalışıyor demek mi bilmiyorum ama yağ gibi kayıyor maşallah

eğer her şey düzgünse ben kaçar yatiyim artık

Alıntıyı görüntüle
Hocam şu an çalışıyor demek mi bilmiyorum ama yağ gibi kayıyor maşallah

eğer her şey düzgünse ben kaçar yatiyim artık
Bende çok geç olduğu için yatmıştım. Şimdi bakmak lazım invalid veya reject var mı diye. Eğer yoksa watt biraz fazla onu düşürebiliriz biraz daha.

Bende çok geç olduğu için yatmıştım. Şimdi bakmak lazım invalid veya reject var mı diye. Eğer yoksa watt biraz fazla onu düşürebiliriz biraz daha.
Hocam şimdi uyandım gece saat 4 e kadar yapmış sonra hep crash vermiş

boşuna çalışmış 4 ten sonra

Hocam şimdi uyandım gece saat 4 e kadar yapmış sonra hep crash vermiş

boşuna çalışmış 4 ten sonra
Hocam sanırım diğer poolu kullanmanız daha iyi olacaktır. 3060'ın ayarlarını bende pek anlamıyorum çünkü.

Hocam sanırım diğer poolu kullanmanız daha iyi olacaktır. 3060'ın ayarlarını bende pek anlamıyorum çünkü.
bu hatanın sebebi nedir peki yani hata kodunun anlamı ne

1630048943292.png

Hocam bu 2 işaretlediğim şeylerin 2 si de mining yapılıyor demek mi yoksa alttaki ayrıntılı yazı crash hatası mı

bu hatanın sebebi nedir peki yani hata kodunun anlamı ne

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu 2 işaretlediğim şeylerin 2 si de mining yapılıyor demek mi yoksa alttaki ayrıntılı yazı crash hatası mı
İşaretlediğinix yerlerde bir crash yok. Genel bilgi veriyor sadece. Şuan pool olarak ethermine mı kullanıyorsunuz?

Evet

Mining yazılımı 49mh verirken Ethermine Dashboard da 33mh yazıyor
Ethermine sayfanızı atar mısınız? Kontrol edeyim. Current hasrate anında gelmez. Uzun süreler açık kalması lazım. Bazen de dalgalanmalar olabiliyor. Düşük kazabildiğiniz gibi yüksekte kazabilirsiniz. Önemli olan current hashratedir.

Geri