200k ya araba önerisi ??

Araba önerir misiniz??

Sıfır var mı bu bütcede ?
hem sıfır hem 2.el önerir misiniz?
Sıfır bulabilirsiniz.
Baktığınızda Egea ailesinin tamamında 200K altına uygun modeller bulunuyor. Cross öneririm.
Onun dışında Dacia Duster 2021 de fena araç değildir. O da 209.000 liradan başlıyor. Fakat kalite ve sağlamlık olarak Egea Cross öneririm.
İkinci elde de çeşitli alternatifler var ama sıfır da alabileceğiniz araçlar bunlar.

Araba önerir misiniz??

Sıfır var mı bu bütcede ?
hem sıfır hem 2.el önerir misiniz?

Bir öneride bulunacam 230 bin liraya clio'nun en full paketi var yerinde olsam biraz daha üzeri koyarım clio alırım en azından sıfır araba alırım kafam rahat olur bütçem yok diyorsan yine sıfır olarak egea var egea cross var clio daha düşük paketi var..
2015 model 1.6 TDI motora sahip Skoda Yeti.
Audi bakılabilir.
Hocam sport seviyorsanız benim hoşuma gidenler (çok anlamam araçtan) hoşuma gidenleri yazmak istedim.
Audi TT (2008-2010)
Mercedes benz SLK 200(2006-2008)
Peugeot RCZ(2010-2016)

Sıfır ve 200.000 e renault ve fiat gibi markaların araçları alınır muhtemelen
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...uskoltuk-isitma-plushafiza-vs-922601067/detay
hacı bu arabaya hastayım daha iyisi vardır ama baya güzel geliyor bana bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

230 bin civarı sıfır arabalar bakabilirsiniz Toyota Corolla, Skoda Scala, Renault Megane

Renault da otomatik değil performans daha fazla Toyota corollaya göre Corollanın otomatik avantajı var.
toyota corolla alınır mı ? 2021-2020

@ThorJ

@azad_altunn

Eğer geniş araba istiyorsanız, Station Wagon modellerine bakın. Fiat Egea Station Wagon var gayet güzel, sıfır 230K'dan başlıyor ikinci eli ise 180-200K civarı.
Eğer sedan isterseniz Corolla ve Civic bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,820
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri