ROMEO GUNTAC
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
Arkadaşlar Cheat Engineden 300.000.000 bir hile yaptım GTA5 için sadece para şuanlık bi sıkıntı yok oynuorurm yapanlar varmı?
Ben yaptım ertesi gün 2 ay ban yedim ve tüm param+arabalarım silahlarım her şeyim gitmiştiArkadaşlar Cheat Engineden 300.000.000 bir hile yaptım GTA5 için sadece para şuanlık bi sıkıntı yok onyuorurm yapanlar varmı?
kaç para yaptınBen yaptım ertesi gün 2 ay ban yedim ve tüm param+arabalarım silahlarım her şeyim gitmişti
banlansamda sıkıntı yok 3 tane hesap varBen yaptım ertesi gün 2 ay ban yedim ve tüm param+arabalarım silahlarım her şeyim gitmişti
ne zaman yaptın knkben yaptım bişe olmadı .d
300m çekmiştimkaç para yaptın
1 sene önce 800.000.000banlansamda sıkıntı yok 3 tane hesap var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman yaptın knk
epic den satın aldıgımdan yaptım300m çekmiştim
epic den yapıyorsan banlanma ihtimalin daha yüksek
bence banlamazlar300m çekmiştim
epic den yapıyorsan banlanma ihtimalin daha yüksek
öyle hissediyorum :epic den satın aldıgımdan yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bence banlamazlar
300m çekmiştimkaç para yaptın
lvl da bas eğer biri 1 2 lvl adamın hayvan gibi paralı şeyler kullandığını görürse ve report yersen banlanırsınArkadaşlar Cheat Engineden 300.000.000 bir hile yaptım GTA5 için sadece para şuanlık bi sıkıntı yok oynuorurm yapanlar varmı?
level yükseltiorum ya birsürü kişi var yani ben reportlamıyı üşeniorum millette üşenecektirBende yapmıştım 1 ay ban yemiştim sonra tekrar yaptım (farklı yol) herşeyi aldıktan sonra 100m bana kalan.