kaç yaşındasınArkadaşlar zabıta olmak istiyordum şartlar da erkekler için 175 istiyor ama ben daha kısa göbekli kişiler görüyorum sizce boy sorun olur mu benim boy da kısa 160 filan
Kolaydı o kadar evet.Just torpil başka bir şey değil. Babanın tanıdığı falan varsa ve sadece sıkıntı boysa hallelur
Kaç yaşındasın?Arkadaşlar zabıta olmak istiyordum şartlar da erkekler için 175 istiyor ama ben daha kısa göbekli kişiler görüyorum sizce boy sorun olur mu benim boy da kısa 160 filan
18kaç yaşındasın
Olman zor dostum.
Arkadaşlar zabıta olmak istiyordum şartlar da erkekler için 175 istiyor ama ben daha kısa göbekli kişiler görüyorum sizce boy sorun olur mu benim boy da kısa 160 filan
Arkadaş çok iyi özetlemiş tanıdığın nüfuslu bir kişi varsa o boy 1.60 değil 1.80 olarak kağıda geçer.Just torpil başka bir şey değil. Babanın tanıdığı falan varsa ve sadece sıkıntı boysa hallelur
Knk Türkiye'de Allah'a bile sövüyorlar ney olursan ol Türklerle muhattap oluyorsan çok nazik davranış beklemek saçma olur sırf bu yüzden turizm e yönelmek istiyorum da duruma göre biseyler yapicamZabıta olup küfür yemeye cesaretin var mı aslanım?
Sanırım dediğin gibi eskiden boy a bakılmıyor olabilirTorpil olabilir. Birde eğer yaşı falan varsa baya eskiden alımlarda boya falan bakılmıyormuş o zamanlarda girmiş olabilir mesleğe. Ayrıca polis 167 istiyor zabıtaya noluyor orasını nlamadım.