Ekran kartım yanmış mı?

amcam ne yaptı acaba xd
Laptop soğutucusu ile kullanmadıysa, düşürdüyse veya cihaz sıcakken darbe gördüyse, yada bakımları zamanında yapılmadıysa bunlardan kaynaklanıyor genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak şimdi farkettim çipin etrafında güney köprüsünde olduğu gibi bir yapışkan olması lazım (epoksi deniyor) ondan yok muhtemelen yüksek ısıdan dolayı dağılmış.

Çipin elektrik aktardığı bir bölüme denk geldiyse kısa devre, o da ölmüş olmasına neden olabilir. 😔

Laptop soğutucusu ile kullanmadıysa, düşürdüyse veya cihaz sıcakken darbe gördüyse, yada bakımları zamanında yapılmadıysa bunlardan kaynaklanıyor genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak şimdi farkettim çipin etrafında güney köprüsünde oldyğu gibi bir yapışkan olması lazım (epoksi deniyor) ondan yok muhtemelen yüksek ısıdan dolayı dağılmış.
amcam bilgisayarı hiç kullanmıyodu 1 yıl en fazla resimleri depolamak için kullanmıştı

Genelde öyle bir şey olmaz. Cihaz sıcakken ağır darbe görmediği sürece topların birbirine karışma olasılığı imkansız.
Bir keresinde aşırı akışkan bir macunu eski laptobumda denemiştim ve bilgisayarı açtığımda GPU gözükmemişti. Macun taştıysa ya da fazla sürüldüysa olabiliyor laptopta.

Bir keresinde aşırı akışkan bir macunu eski laptobumda denemiştim ve bilgisayarı açtığımda GPU gözükmemişti. Macun taştıysa ya da fazla sürüldüysa olabiliyor laptopta.
macun taşmış olabilir kenarlarında macun vardı temizledim üstündeki macun çıkmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,234
Üyeler
189,049
Son üye
batuhanmamitpoyint
Geri