🔥İndirim PC Hocası Medal X1 İ3 10100F-1660 Ti Sistem 6.666 TL !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1630258513678.png

Stok hemen bitmiş tabi 😀

Alan herkese hayırlı olsun diyorum. Bence son çıkan DA sistemlerin neredeyse hepsinden F/P olarak daha iyiydi bu sistem.
Niçin böyle bir karşılaştırma yapma ihtiyacı duydun? Düz bir matematikle bile hiçbirinden daha F/P olmadığı ortaya çıkıyor zaten amaç ne?

Geçtiğimiz günlerde 6.5-7K bütçelere 1650S öneren arkadaşlar görüyordum. PC Hocası 1650S sistem fiyatına 1660 Ti OC ekran kartı bulunan bir sistem oluşturmuş.
Sistemde kötü parça göremedim bayadır F/P bekleyen arkadaşlar almak isteyenlere hayırlı ve uğurlu olsun.
İşte F/p diye buna derim ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niçin böyle bir karşılaştırma yapma ihtiyacı duydun? Düz bir matematikle bile hiçbirinden daha F/P olmadığı ortaya çıkıyor zaten amaç ne?
Hocam bence eleştiri yapmalıyız ki kendiniz geliştirin?
Bence arkadaşın söylediği cümlede rahatsız edici bir şey yok.

Millete inat hafta içi yap yine 9 k bandında 2060 ekranlı sistem 🙏

7899TL'ye Ryzen 5 3600+RTX 2060'lı yapmıştım zaten kardeşim :) yaparsam 9K olmaz ;)
Biliyorum herzaman en iyisini yaptığını. En son aldığım sistemim dadg2 olandı rx590 güzel sistemdi. Şimdi 2. Yi alacağım nasip olursa 7899 tl olana yetişemedim. Yakın zamanda yapacak olduğuna yetişicem nasip olursa takibindeyim 7/24 vallahi 😂🙏

Ona bende katılıyorum ama diğer sistemlerden daha F/p olduğu belli bunu herkesin kabullenmesi gerekiyor eleştirilere açık olmalıyız ki kendimizi geliştirelim.
Hayır değil! ayriyetten her zaman yeni gelenin daha F/P olması beklenir kimsenin bir şey kastığı da yok aksine sen kasıyorsun. Bu sistemden 1233TL daha pahalıya yani 7899 TL'ye sunduğumuz Ryzen 5 3600 + RTX 2060 sistem için hayır o değil bu daha F/P dersen ben sana matematik öğren derim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri