Fiziğim nasıl iyi olur ?

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
Merhabalar ben mardinsporun futbol okuluna gidiyorum. Kesinlikle çok çalışmak için vaktim vardır. Sağbekim ve Premier ligdeki oyuncular kadar mükemmel fizik gücüne sahip olmak istiyorum. Belki biliyorsunuz Erling haaland top sürerken Kimmich arkadan sert bir müdahale ediyor ve kimmich hastaneye kaldırılıyor ve haaland yere bile düşmüyor. Bu kadar sert bir güce erişmek için ne yapmalıyım hangi malzemeleri kullanmalıyım hangi antrenmanları uygulamalıyım yardımcı olan herkese iyi forumlar

Merhabalar ben mardinsporun futbol okuluna gidiyorum. Kesinlikle çok çalışmak için vaktim vardır. Sağbekim ve Premier ligdeki oyuncular kadar mükemmel fizik gücüne sahip olmak istiyorum. Belki biliyorsunuz Erling haaland top sürerken Kimmich arkadan sert bir müdahale ediyor ve kimmich hastaneye kaldırılıyor ve haaland yere bile düşmüyor. Bu kadar sert bir güce erişmek için ne yapmalıyım hangi malzemeleri kullanmalıyım hangi antrenmanları uygulamalıyım yardımcı olan herkese iyi forumlar
Dengeyle alakalı bir şey bu söz ettiğiniz durum.

Şekeri tuzu kes her gün 30 dk koşuya çık yor kendini sonra koşma antrenmanları yap ip atla dumble kaldır
(Yararlarını ben 2 haftadır görüyorum nerden baksan şeker tuzu kestim vücuduma giren çıkana dikkat ettim sporumu yaptım vücudum hemen kendisini düzeltti 6 kilo verdim ve kaslarım büyümeye başladı)

Benim kalbime giden yol boğazımdan geçiyor. 15 yaşındayım boyun 159 ve 45 kiloyum bence ideal
50 kilo olabilirsin, fizik için de bacaklarını güçlendirmen gerek günlük koşu, ip atlama ve bacaklarını lastikle zorlama (adını unuttum) gibi egzersizlerle o dengeyi yakalayabilirsin ek olarak kollarını da güçlendirmen gerekir.

Geri