Yardım TürkNet hep internet kesiliyor ve gelmiyor

forumda yardımcı olurlar bende olurum kolay ya zaten heryerden bulabilirsin bunu maksimum 20 lira
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam atıyorum

hocam onu nereden atacağım
192.168.l.l buradan gir. Kullanıcı adı admindir büyük ihtimalle. Şifre de modemin arkasında yazıyordur.

Ekran görüntüsü atar mısın ? Modemden modeme değişiyor arayüz.
Screenshot_2021-08-30-13-59-42-189_com.android.chrome.jpg

hocam bu mudur sorduğunuz kısım

Alıntıyı görüntüle
hocam bu mudur sorduğunuz kısım
Snr margin değerlerin düşük. İç tesisat kablosunu değiştirmeni öneririm.

Alıntıyı görüntüle
bendede kesinti oluyor bir bakarmısınız
Seninde snr margin değerlerin düşük. 10 un altında olunca kesinti oluyor. Bence en iyi değerler 15-20 arası.

Alıntıyı görüntüle
bendede kesinti oluyor bir bakarmısınız
Sende iç tesisatını değiştirt.

Snr margin değerlerin düşük. İç tesisat kablosunu değiştirmeni öneririm.

Seninde snr margin değerlerin düşük. 10 un altında olunca kesinti oluyor. Bence en iyi değerler 15-20 arası.
birde benim alt yapımı sorguladığımda 100 yazıyor türknette ancak ben cat 5 kablo ille bağlanmama rağmen max 45 mbps alıyorum nedendir

Dostum bu arada Türknetten kayıt aç. Destek ekip gelmesini iste. İnternet kutusunda ölçüm yapsın adam ne olur olmaz. Fakat büyük ihtimalle iç tesisatta sorun.
tamamdır isteyeceğim destek ekip gelmesini iç tesisatı da yenileyeceğim bu arada önerdiğiniz bir altyapı kablosu var mıdır

birde benim alt yapımı sorguladığımda 100 yazıyor türknette ancak ben cat 5 kablo ille bağlanmama rağmen max 45 mbps alıyorum nedendir
Sen kesinti yaşadığın için Türknet büyük ihtimalle kesinti yaşamaman için hızını sınırlandırmış olabilir. Çünkü modeme gelen hız 48mbps. Bende de öyle yapmışlardı. Fakat sorun büyük ihtimalle dediğim gibi iç tesisatta. İç tesisat değiştikten sonra modemide değiştirmenizi öneririm duruma göre. Ben ikisini de değiştirdim. İkisi ile de alakası vardı bende.

Sen kesinti yaşadığın için Türknet büyük ihtimalle kesinti yaşamaman için hızını sınırlandırmış olabilir. Çünkü modeme gelen hız 48mbps. Bende de öyle yapmışlardı. Fakat sorun büyük ihtimalle dediğim gibi iç tesisatta. İç tesisat değiştikten sonra modemide değiştirmenizi öneririm duruma göre. Ben ikisini de değiştirdim. İkisi ile de alakası vardı bende.
tenda v12 almayı düşünüyordum zaten sıkıntı modemdedir diye almalımıyım

tamamdır isteyeceğim destek ekip gelmesini iç tesisatı da yenileyeceğim bu arada önerdiğiniz bir altyapı kablosu var mıdır
Benim tanıdığım elektrikçi vardı. O kalitelisinden cat6 veya cat7 bir kablo çekti. Birazdan bakıp yazarım ne olduğunu kablonun. Kablonun kalitesi etkiliyor bu arada bence baya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,759
Üyeler
187,390
Son üye
SamuraiChavo
Geri