Aileden gizli int ten alışveriş yapmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İsteyen istediğini takar değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya İnancım yok diyorum anlamıyor musun?

Bu konuda karışmıyorlar
inanc yok derken dinsizmisin yani?

Kapıda ödeme ile alabilirsiniz ve kargoya adres vermeyin bulunduğunuz ilçeyi yazıp şubeden alım yazın. Kargoyu gidip alırsınız.

İlk önce hiçbir kartım yok ve de alcam şeyi izin vermezler Kolye almak istiyorum fakat normal kolye değil
Hocam aynı durum bıraz benım ıcınde gecerlıydı ben oyuzden gızlı gızlı ınınal cıkartmıstım ben genellıkle e pın yada cs ıtemı alıyordum sende ya papara yada ınınal cıkart adresınıde posta sırketıyle gorus elden almaya gıt yanı bıraz daha buyudugun zaman emın ol herhangı bır sıkıntı cıkartmıyacaklardır.(ailen)

e kanka haç kolyesi takıyorsun buda demek oluyorki dışarda seni gören birisi seni hristiyan sanar sende heralde bunun olmasını istemezsin dini inancın olmadığına göre?
Ya olsun veya olmasın umurumda değil ya kim ne sanarsa sansın ben istediğimi yapim yeter ki umurumda değil

İsteyen istediğini takar değil mi?

Ya İnancım yok diyorum anlamıyor musun?

Bu konuda karışmıyorlar
Inancin neden yok ? Kuran anlamlarini oku

İyi fikir teşekkürler ama orada mı ödeyeceğim parayı anlamadım kapıma gelmiyor çünkü
Kapıda ödeme sistemin adıdır gerçekten kapıda ödeme anlamına gelmiyor kargoyu alırken ödersiniz parayı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,455
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri