Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,405
Düz değil Pro vdh buAynı konuyu sabah açmayı düşündüm ancak sırf yorumlarından dolayı açmadım.
Sanırsam Düz B550M Pro ama yine de fiyatı gayet iyi.
Gorseller temsili. Başlikta yazan gelir.Yorumları okursanız dediğimi daha net anlarsınız.
Alıntıyı görüntüle. Alıntıyı görüntüle. Alıntıyı görüntüle
Öyleyse on numara.Gorseller temsili. Başlikta yazan gelir.
Dostum konuyu bir daha okurmusun Wi-fi yazıyor mu ? Yada Wi-fi modeli demişmiyim ? Kendi kendine gelin güvey oldun. Ben zaten wi-fi demiyorum. Ayrıca düz pro dediğin model buYorumları okursanız dediğimi daha net anlarsınız.
Alıntıyı görüntüle. Alıntıyı görüntüle. Alıntıyı görüntüle
Sen modelleri kariştirmissin ayrıca. Pro ile Pro vdh farklı anakartlar. Pro Vdh daha iyidir.Öyleyse on numara.
Bu fiyata mükemmel anakart.Bu fiyata güzel anakart B550 yeni çipsete geçmek için düşünebilirsiniz![]()
Anlatamadım arkadaşa sende dene şansınıSen modelleri kariştirmissin ayrıca. Pro ile Pro vdh farklı anakartlar. Pro Vdh daha iyidir.
Anladım,sağolun.Sen modelleri kariştirmissin ayrıca. Pro ile Pro vdh farklı anakartlar. Pro Vdh daha iyidir.
Dostum sakin ol,sana veya konuna laf etmedim ki zaten,tribe giren sensin.Dostum konuyu bir daha okurmusun Wi-fi yazıyor mu ? Yada Wi-fi modeli demişmiyim ? Kendi kendine gelin güvey oldun. Ben zaten wi-fi demiyorum. Ayrıca düz pro dediğin model bu
![]()
MSI B550M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.132,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com