Nasıl Hızlı BİR Şekilde kilo alıp spora başlayabilirim

Receb İvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,048
Merhaba arkadaşlar . 16 yaşındayım . 2 ay içinde 64 kg den 54 kg ye düştüm . yemeklerde 1 tabağı zor bitirip kalkıyorum . tek istediğim 4-5 ay içinde 75+ kiloya çıkıp vücudumu şekillendirmek . spora günde 4-6 saat arası ayırabilirim

En iyisi doktora danışın bu konuda.

peki bu kiloda eşzamanlı ağır spor ve 6 öğün yersem ölür müyüm ?
6 öğün yemeye ne gerek var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 öğün yersin eğer protein tozu BCAA vs kullanıcaksan bir tahlil yaptırıp vücudundaki amino asitlere protein düzeyine bak ona göre kullan ben gainer kullanmayı düşünüyorum protein tozuna ihtiyaç yok zaten normalin üstünde

Kilo almak için verebileceğim en iyi yöntem yatmadan önce cici bebe, gün içinde de fıstık ezmesi yemek. Ama sağlıklı olarak kilo almak için avokado, kuru yemiş, kuru meyve gibi şeyler tüket. Şekersiz fıstık ezmesi de dahil.

Merhaba arkadaşlar . 16 yaşındayım . 2 ay içinde 64 kg den 54 kg ye düştüm . yemeklerde 1 tabağı zor bitirip kalkıyorum . tek istediğim 4-5 ay içinde 75+ kiloya çıkıp vücudumu şekillendirmek . spora günde 4-6 saat arası ayırabilirim
ciddiyim urfa kültürününü yemekleri çok güzel. içli köfte çiğköfte yumurtalı köfte lahmacun sumaklı yar-yani yaprak sarma filan ye

Bende kilo almaya çalışıyorum azda olsa.dün 2 tepsi yemek 1 tane döner yedim.Böyle yapıp midemi genişletip sonra rahatlıkla yiyeceğim.

Şunu Bir Gün Arayla (1 Gün Ara Vermenin Sebebi Kaslarının Dinlenemsi) 3 Set Yapıyorsun Sadece 1 Dk Rest Var Ve İdman Bittiğin'de Penguen Gibi Yürüyorsan İşe Yarıyordur Ekstra'dan 1 Aya Kalmaz Allahına Kavuşuyorsun Karşim.

Güzel bir kebab ve lahmacuncu bul rahat kilo alırsın tek oturuşta 4 tane lahmacun göm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri