Team GX 1 Ssd Sorunu

muratsoner

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Merhabalar Team gx 1 ssd ye sahibim. Okuma hızım 450 civarılarında fakat yazma hızım 70 75 civarlarında test sonucu veriyor. Daha diskimin sadece %50 si dolu. Fazla dolu olduğunda bu problemler olabiliyormuş fakat o seviyelere daha çıkmadım. Gözle görülür oyunlarda açılma süresi uzayınca fark ettim. Bunun bir çözümü var mıdır?

%80 dolu oldugu zaman yavaşlıyor bendede aynı ssd var

%80 dolu oldugu zaman yavaşlıyor bendede aynı SSD var
Evet fakat bende 224 gb dolu ve %50 si oluyor. Anlamadığım bir şekilde düştü ve yükleme ekranlarında oyundan atılmama sebep oluyor. Var mı bildiğiniz bir çözüm? İlk geldiğinde böyle değildi.

Evet fakat bende 224 gb dolu ve %50 si oluyor. Anlamadığım bir şekilde düştü ve yükleme ekranlarında oyundan atılmama sebep oluyor. Var mı bildiğiniz bir çözüm? İlk geldiğinde böyle değildi.
oyundan atmanın ssdden oldugunu dusunmuyorum bende oyle bir sorun çıkmadı

oyundan atmanın ssdden oldugunu dusunmuyorum bende oyle bir sorun çıkmadı
Hayır oyundan atmaktan kastım yükleme ekranında çok bekledikleri için oylama ile atıyorlar. Onun harici sorun yok ama değerler doluluk oranına göre çok düşük.

Hayır oyundan atmaktan kastım yükleme ekranında çok bekledikleri için oylama ile atıyorlar. Onun harici sorun yok ama değerler doluluk oranına göre çok düşük.
SSD yi temizleyip deneme şansın varmı? başka bir HDDn varsa ona atıp girmeyi denermısın

Kesin çözümü yok sanırım.
disk easer yöntemini deneyin isterseniz.

Yani anlam veremediğim ekstra durum yükleme format vs yapmadım. Daha öncelerde o yazmayı alıyordum. Kullanmaya başlayalı 1.5 ay oluyor ve bu kadar sürede bu kadar düşmesi bence imkansız olması gerek. Çözümü bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Hocam bu konu hakkında fikriniz var mı? Aktif şekilde bende araştırıyorum fakat daha bulamadım.

Son düzenleme:
Şansına fabrikasyon sorunlu ürün gelmiş olabilir.

Yani anlam veremediğim ekstra durum yükleme format vs yapmadım. Daha öncelerde o yazmayı alıyordum. Kullanmaya başlayalı 1.5 ay oluyor ve bu kadar sürede bu kadar düşmesi bence imkansız olması gerek. Çözümü bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

@Mehmet Yılmaz Hocam bu konu hakkında fikriniz var mı? Aktif şekilde bende araştırıyorum fakat daha bulamadım.
Kullanılmaya başlandıktan 1-1.5 hafta sonra değerler düşüyordu. Yaptırdığım testlere göre.
Hız değerlerinin görselini paylaşır mısın.
Rehberime eklemek istiyorum.

Kullanılmaya başlandıktan 1-1.5 hafta sonra değerler düşüyordu. Yaptırdığım testlere göre.
Bende de 3 hafta sonra başladı. Daha yeni test yaptım ve sonucu çok üzdü. Tabi sizin için test yapıp ekran görüntüsü atacağım.

Ekran Görüntüsü (35).webp

Buyrun hocam Team GX 1 3 hafta sonra bu halde.

Son düzenleme:
Geri