Dambıl Kaldırınca Belim Ağrıyor

Sıfırdan başladıysan ilk gün 1k + 1k çalışsaydın kolunun hamlığını alırdın.

dambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl

yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
Hocam bende kaldırıyorum 5 kiloluk ama 10'a geçicem.Tek dambılla bi önce alışın hareketleri yapmadan önce ısınma hareketleri yapın (YouTube'de mevcut) sonra yavaş yavaş 2 kola geçersiniz.

doğrusunu nedir peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilindik bir video varmı ne yazmalıyım youtubeya
Bu adamın videolarını izle ben bu kişi ile başladım 3 sene olacak halen aynılarını yapıyorum

Hocam bende kaldırıyorum 5 kiloluk ama 10'a geçicem.Tek dambılla bi önce alışın hareketleri yapmadan önce ısınma hareketleri yapın (YouTube'de mevcut) sonra yavaş yavaş 2 kola geçersiniz.
anladım youtubeden bildiğin bir video varmı link atarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu adamın videolarını izle ben bu kişi ile başladım 3 sene olacak halen aynılarını yapıyorum
tamam

+ Olarak hareketi yaparken sadece kolun hareket edicek kafan dümdüz ileriye bakıcak şekilde vücudun hareket etmeden yap,kafanı oynatma.

yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
Başlığı düzeltir misin lütfen?

benimde belim ağrıyolar

neden ? değiştiririmde yanlışım ne merak ettim
Ben okuduğum da 'ağrıyor' değil 'ağrıyolar' yazıyordu.
Düzeltmişsin ama hala yanlış 'ağrıyo' değil 'ağrıyor' yazacaksın. Üstelik başlığa büyük harf ile başlanır capslock'a basmak zor olmamalı. Yanlış anlama sana karşı bir şey değil bu, sadece Türkçe'nin düzgün kullanılması hoşuma gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri