GolluM1
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
Hareketleri izle öyle yap pek sorun olmaz aslında fazla değilee tek başına 4 kg yi kaldırsam olur mu peki her kol için tek tek çalışsam çünkü 4 kglık var
Hareketleri izle öyle yap pek sorun olmaz aslında fazla değilee tek başına 4 kg yi kaldırsam olur mu peki her kol için tek tek çalışsam çünkü 4 kglık var
doğrusunu nedir peki ?hareketi yanlış yapıyorsun olay bu.
bilindik bir video varmı ne yazmalıyım youtubeyaHareketleri izle öyle yap pek sorun olmaz aslında fazla değil
Hocam bende kaldırıyorum 5 kiloluk ama 10'a geçicem.Tek dambılla bi önce alışın hareketleri yapmadan önce ısınma hareketleri yapın (YouTube'de mevcut) sonra yavaş yavaş 2 kola geçersiniz.dambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl
yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
hiç dikkat etmedim ederim etmesimi gerekiyor
doğrusunu nedir peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilindik bir video varmı ne yazmalıyım youtubeya
anladım youtubeden bildiğin bir video varmı link atarmısınHocam bende kaldırıyorum 5 kiloluk ama 10'a geçicem.Tek dambılla bi önce alışın hareketleri yapmadan önce ısınma hareketleri yapın (YouTube'de mevcut) sonra yavaş yavaş 2 kola geçersiniz.
tamamBu adamın videolarını izle ben bu kişi ile başladım 3 sene olacak halen aynılarını yapıyorum
Başlığı düzeltir misin lütfen?dambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl
yeni başlıyorum evde üç beş bişey yapmak için ama kaldırınca belim ağrıyor yeni olduğum için mi anlamadım rahat kaldırıyorum ama üç beş hareket yapınca belim ağrıyor neden
benimde belim ağrıyolardambıl aldım 4x2 2 tane 4 kglık dambıl
Ben okuduğum da 'ağrıyor' değil 'ağrıyolar' yazıyordu.neden ? değiştiririmde yanlışım ne merak ettim