yeni pc aldım format atmam lazım

Reaksiyon skoru
56
arkadaşlar ilk bilgisayarımda hata yaptım çok oyun yükledim 1tb hdd doldu 250 gb ssd doldu format atmam lazım kafamdaki tek sorun bi video da gördüm yani burda ben sil mi diyeceğim yhoksa biçimlendir mi hangisi neye yarıyor sil deyince noluyor biçimlendir dediği zamanm noluyor lütfen söleyin
Ekran Alıntısı.PNG
im

arkadaşlar ilk bilgisayarımda hata yaptım çok oyun yükledim 1tb hdd doldu 250 gb ssd doldu format atmam lazım kafamdaki tek sorun bi video da gördüm yani burda ben sil mi diyeceğim yhoksa biçimlendir mi hangisi neye yarıyor sil deyince noluyor biçimlendir dediği zamanm noluyor lütfen söleyinAlıntıyı görüntüleim
Sil dersen sürücüyü silip diğer sürücü ile bileştirir
biçimlendire bas

Silersen tamamen bölümü siler yenisini açman gerekir.

Biçilendir dersen bölüm kalır ama içindeki her şey silinir.

Biçimlendire basacaksın.

Silersen tamamen bölümü siler yenisini açman gerekir.

Biçilendir dersen bölüm kalır ama içindeki her şey silinir.

Biçimlendire basacaksın.
şimdi şöle bişi var ben ilkten korsan windows yükletmiştim ama şimdi normele dönmek istiyorum kendi windows sitesinden indiricem bu biçimlendir yapınca korsan gider normel windows yüklenir dimi yoksa sil mi demem lazım

'Sil' dediğiniz takdirde diskin bölümlendirmesini silecek ve 'yeni' kısmı ile yeniden oluşturacaksınız. 'Biçimlendir' dediğiniz takdirde diski biçimlendirerek içerisindeki verileri silecektir.

sil dersen bütün bilgisayarı sıfırlar. biçimlendir büyük ihtimalle istediğin dosyaları saklıyor fakat bilmiyorum.
Hayır öyle değil. Seçtiği bölümü sil derse o bölüntüyü direkt olarak siler, biçimlendir derse sadece içindekileri siler.

Sil dersen bölüm ve içindekiler silinir biçimlendir dersen içindekiler silinir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,715
Üyeler
190,087
Son üye
Bircan Karakaya
Geri