GNU/Linux Sanal Doygunluk

mental bey

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
414
Selamünaleyküm arkadaşlarım.

Şimdi ben Windows'ta Radeon Ayarlarını açıp oradan doygunluğu artırınca görüntüler, videolar, oyunlar bir harika canlı duruyor. Lakin GNU/Linux'ta böyle bir şey bulamadım.
Bildiğiniz yöntemler var mıdır?

Sistem; Ryzen 3 3200G, Vega 8.
Kullandığım dağıtım: elementaryOS 6.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vay arkadaş! Goy goy yapmak için forum yapmışlar :D. Ben bile kaptırıyorum kendimi ama konularıma çare bulamıyorum.

Son düzenleme:
Selamünaleyküm arkadaşlarım.

Şimdi ben Windows'ta Radeon Ayarlarını açıp oradan doygunluğu artırınca görüntüler, videolar, oyunlar bir harika canlı duruyor. Lakin GNU/Linux'ta böyle bir şey bulamadım.
Bildiğiniz yöntemler var mıdır?

Sistem; Ryzen 3 3200G, Vega 8.
Kullandığım dağıtım: elementaryOS 6.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vay arkadaş! Goy goy yapmak için forum yapmışlar :D. Ben bile kaptırıyorum kendimi ama konularıma çare bulamıyorum.
Bende de kali linuxte wifi sorunu var, sabahtan beri bir kişi cevap vermedi. "En sevdiğiniz çikolata?" diye konu açsam anında 50 kişi cevap verir.

Bende de kali linuxte wifi sorunu var, sabahtan beri bir kişi cevap vermedi. "En sevdiğiniz çikolata?" diye konu açsam anında 50 kişi cevap verir.
Sorma vallahi ben de kaptırıyorum kendimi. Yıllardır GNU/Linux kullandığımda bu sanal doygunluk sorunu vardı hep. Bir çözemedim. Daha da sorunum yok GNU/Linux'ta.

TV'de kullanınca renkler çok güzel ama monitorde istediğim renkleri AMD ayarlarından yapabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,126
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri