emiirfb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,315
ışık sızma sorunu varmıdır acaba?Benim önerim 24g2u dur
Beni takan var mı?Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! Samsung LC27JG54QQMXUF 27" QHD 4ms Freesync Curved Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
4K+144Hz+VA Panel
Hangi panel hocam? Bir tane monitöründe tn panel vardıAceri unutmuşsun hocamgeçen ay 1200tl ye 1920x1080 165hz- 0.5 ms monitörünü aldım çok da memnunum (Fiyatı şu an 1500tl ye fırladı.).
Acer KG241QS hocam model bu. Aradımsa da bulamadım. Cevabı ben de merak ettim.Hangi panel hocam? Bir tane monitöründe tn panel vardı![]()
TN panelmişAcer KG241QS hocam model bu. Aradımsa da bulamadım. Cevabı ben de merak ettim.
Hocam farkları nedir tam olarak özet geçer misiniz ?TN panelmiş![]()
Işık sızması benim için problem olmadı sadece oyun oynadığım için. Sadece siyah ekranda belli oluyor çok da rahatsız edici değil. Tabi yine kişinin kendi tercihine kalmış. Ve bu sorun aoc un çoğu monitöründe var. Msi optix modellerinde hiç görmedim nerdeyse bu sorunu. MSI ve Asusa bakabilirsinHocam elimde c24g1 var ama nedense memnum değilim @Yasin Çelik gibi aynı dertten muzdaribiz ve curved olması yüzünden ışık sızması aşırı fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi modelleri daha uygun ve ışık sızması az olan bir mönitör tavsiyesi verebilr misiniz?
Hangi modelleri daha uygun ve ışık sızması az olan bir mönitör tavsiyesi verebilr misiniz?
Hocam peki sizin ekranınızda da piksel piksel bir görüntü var mı? eğer yoksa belirli bir renge 1-2dk odaklanıp bakabilirsiniz olup olmadığınıda çünkü bende ve @Yasin Çelik te de var. Ayrıca Display Port ile mi bağlıyorsunuz HDMI ile mi? Bende DP ile bağlı iken monitör oyunların bekleme lobisinde falan göz kırpıyor acaba monitörden mi, kaynakalı kablodan mı bilemedim. Cevaplarsanız sevinirimIşık sızması benim için problem olmadı sadece oyun oynadığım için. Sadece siyah ekranda belli oluyor çok da rahatsız edici değil. Tabi yine kişinin kendi tercihine kalmış. Ve bu sorun aoc un çoğu monitöründe var. MSI optix modellerinde hiç görmedim nerdeyse bu sorunu. MSI ve Asusa bakabilirsin![]()
+1C24G1 aldığıma bin pişman oldum. AOC'den böylesine bir başarısızlık beklemezdim.
Asus ve Viewsonic.Sizce fiyatına göre en iyi monitör üreten marka hangisi ve neden?
Ek olarakta 1800-2500₺ arası 90 derece dönebilme özelliği olan ve IPS panele sahip bir monitör önerir misiniz?
aa viewsonici unutmuşum ben de diyorum bir marka unuttum amaAsus ve Viewsonic.