En İyi Monitör Markası

En iyi monitör markası?

• Oy kullanan toplam üye
    49
Aceri unutmuşsun hocam 😂 geçen ay 1200tl ye 1920x1080 165hz- 0.5 ms monitörünü aldım çok da memnunum (Fiyatı şu an 1500tl ye fırladı.).

Hocam elimde c24g1 var ama nedense memnum değilim @Yasin Çelik gibi aynı dertten muzdaribiz ve curved olması yüzünden ışık sızması aşırı fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi modelleri daha uygun ve ışık sızması az olan bir mönitör tavsiyesi verebilr misiniz?

Hangi modelleri daha uygun ve ışık sızması az olan bir mönitör tavsiyesi verebilr misiniz?

Işık sızması benim için problem olmadı sadece oyun oynadığım için. Sadece siyah ekranda belli oluyor çok da rahatsız edici değil. Tabi yine kişinin kendi tercihine kalmış. Ve bu sorun aoc un çoğu monitöründe var. Msi optix modellerinde hiç görmedim nerdeyse bu sorunu. MSI ve Asusa bakabilirsin 👍

C24G1 aldığıma bin pişman oldum. AOC'den böylesine bir başarısızlık beklemezdim.

Işık sızması benim için problem olmadı sadece oyun oynadığım için. Sadece siyah ekranda belli oluyor çok da rahatsız edici değil. Tabi yine kişinin kendi tercihine kalmış. Ve bu sorun aoc un çoğu monitöründe var. MSI optix modellerinde hiç görmedim nerdeyse bu sorunu. MSI ve Asusa bakabilirsin 👍
Hocam peki sizin ekranınızda da piksel piksel bir görüntü var mı? eğer yoksa belirli bir renge 1-2dk odaklanıp bakabilirsiniz olup olmadığınıda çünkü bende ve @Yasin Çelik te de var. Ayrıca Display Port ile mi bağlıyorsunuz HDMI ile mi? Bende DP ile bağlı iken monitör oyunların bekleme lobisinde falan göz kırpıyor acaba monitörden mi, kaynakalı kablodan mı bilemedim. Cevaplarsanız sevinirim

C24G1 aldığıma bin pişman oldum. AOC'den böylesine bir başarısızlık beklemezdim.
+1

Geri