C++'dan Başka Dile Geçmeli miyim?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,545
Amacım uygulama gleiştirmek ama internnette baktığımda hep C# diyorlar.
O kadar C++'a emek verdim ama başındayken doğru seçim yapayım.
Ben hangi dil'e geçmeliyim?
Amacım uygulama yapmak.
C++ bilgim ise iostream kütüphanesi ve azıcık Form arayüzü için gerekli kodlar.
Form uygulamaları yapıcam bu arada.

Son düzenleme:
Amacım uygulama gleiştirmek ama internnette baktığımda hep C# diyorlar.
O kadar C++'a emek verdim ama başındayken doğru seçim yapayım.
Ben hangi dil'e geçmeliyim?
Amacım uygulama yapmak.
C++ bilgim ise iostream kütüphanesi ve azıcık Form arayüzü için gerekli kodlar.
Deneyerek kendine bir yol çiz. Eğer bir kariyer hedefliyorsan yazılım sektöründe, bir kariyer sitesine gir ve iş ilanlarını gözden geçir bak bakalım sektörde hangi diller için iş ilanları daha yoğun.

Web uygulaması geliştireceksen C# tarafına yönelmen daha doğru, C++ web konusunda pek gelişememiş bir dil. C# frameworkler, forumlar ve en önemlisi yazım kolaylığı ile sana uygulama geliştirirken kolaylık sağlayacak.

Görsel programlama yapılacaksa C#, yapılmayacaksa C++ devam derim. C# ile yazılmış kodların mantığını anlasan, C++'da da yazarsın bilgin varsa.
Sizce geçmeli miyim?
Form Uygulamaşarı yapmak istiyorum çünkü.

Evet, C# mobil uygulamalar için de uygun bir dildir. Hatta bir uygulamada en çok başvurulan dil diyebiliriz. Tabii yerine göre değişir :)
Hocam şimdi baktım ve cidden 0 C# bilgim ile bile anladım neyin ne olduğunu bakar bakmaz ben şimdi geçiş yapmak istiyorum sizce yapmalı mıyım şimdi?

Hocam şimdi baktım ve cidden 0 C# bilgim ile bile anladım neyin ne olduğunu bakar bakmaz ben şimdi geçiş yapmak istiyorum sizce yapmalı mıyım şimdi?
Mekanik kodlama yapmayacaksın geç öğren. Zaten C# daha kolay ve daha geniş bir dil. Hemde diğer c dillere göre çok yeni. C# birisi neden öğrenmez bilmiyorum.

Son düzenleme:
Geri