C++'dan Başka Dile Geçmeli miyim?

Ne işime yarayacak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocm C#'a geçtim ve ben direkt form kısmından başlamak istiyorum sizce nereden başlayayım ?
Bunu dememin sebebi bana pek yabancı gelmedi form kodları aksine kolay geldi ama gerekli bir kütüphane var mı bilmem gereken dhaa önemli?
Temelden başlayın. Sadece form yapısı olarak değil genel olarak öğrenime devam edin. C++ bildiğiniz için c sharp çok basit gelecektir ki zaten C sharp c ++ İn daha sadeleştirilmiş halidir. Daha basit ama daha geniş bir ekosistem müdahale imkanı sunar. Hiç zorluk çekmeyeceğinize eminim. 3 5 ay aralığında kendi kütüphanenin bile yazabilirsin normalde. 1 3 ay arasında kendi kütüphaneni yazabilir kıvama geleceksindir.

Şu şu diye ayıramam aslında bende uzmanı değilim c sharp İn, yıllar oldu yazmayalı çünkü :) Geçmiş deneyimlerime dayanarak söylüyorum.

Temelden başlayın. Sadece form yapısı olarak değil genel olarak öğrenime devam edin. C++ bildiğiniz için c sharp çok basit gelecektir ki zaten C sharp c ++ İn daha sadeleştirilmiş halidir. Daha basit ama daha geniş bir ekosistem müdahale imkanı sunar. Hiç zorluk çekmeyeceğinize eminim. 3 5 ay aralığında kendi kütüphanenin bile yazabilirsin normalde. 1 3 ay arasında kendi kütüphaneni yazabilir kıvama geleceksindir.

Şu şu diye ayıramam aslında bende uzmanı değilim c sharp İn, yıllar oldu yazmayalı çünkü :) Geçmiş deneyimlerime dayanarak söylüyorum.
Evet gerçekten çok kolay geldi bana da dediğiniz gibi sadece bazı şeyler değişik hatta daha da basit duruyor o yüzden yazılanlar daha anlaşılır.
Aklımda olanları da daha basit şekilde hiç sorun yapmadan yaptım saolun artık böyle öğrenirim.
Ben bir şeyi eklemek isterim ve bakarım nasıl diye oradan onu öğrenirim.
Ben öyle sıradan öğrenemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,270
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri