Corsair TM30 2.5Gr Termal Macun (CT-9010001-WW ) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Zalman stc8 al
ikisinden hangisi daha iyidirBiraz daha verip bunu da alabilirsiniz Corsair TM ne kadar iyi bilmiyorum.![]()
Arctic Mx-4 Termal Macun 4gr - Fiyatı, Yorumları
Arctic Mx-4 Termal Macun 4gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aralarında pek fark yok ama Arctic biraz daha iyi.ikisinden hangisi daha iyidir
Bu macun çakma hocamBiraz daha verip bunu da alabilirsiniz Corsair TM ne kadar iyi bilmiyorum.![]()
Arctic Mx-4 Termal Macun 4gr - Fiyatı, Yorumları
Arctic Mx-4 Termal Macun 4gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
6 ayda bir değiştirirseniz 2-3 yıl gider.Tavsiyem de zaten 6 ayda bir değiştirmek. Yılda bir değiştiredebilirsiniz o kadar zarar vereceğini sanmıyorum.Konu termal macunken bir şey sorabilir miyim? Mesela 4gr bir termal macunu ideal seviyede 6 ay aralıkla işlemcime uygularsam, kaç kez sıkabilirim? Yani 4gr ortalama olarak kaç kez kullanılıyor
teşekkürlerAralarında pek fark yok ama Arctic biraz daha iyi.
hocam teknobiyotikten alsam orjinali gelir mi?Bu macun çakma hocam
Valla hocam kusura bakmayın bilmiyordum akakçeden baktım en uygunu olsun diye.Ama doğrudur bi ara patlak vermişti bu konu.Bu macun çakma hocam
Arctic daha iyi ama o macun çakma buradan alın.ikisinden hangisi daha iyidir
sağolunArctic daha iyi ama o macun çakma buradan alın.
https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00002b.html
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr