Özelliklerince alınabilir gibi fakat cihaz kalitesi'de önemlidir aldığınız cihaz 2 yıl garantili dense bile GM ve Reeder garantiden ücret alıyorGerek 128 GB depolaması olsun gerek 6 GB belleği olsun gerek kamerası olsun fiyatına göre bence gayet iyi gibi. Alınır mı 2200 TL'ye? Kamera ve depolama önemli olduğu için bakıyoruz bu modele.
Emin olun Gm20 pro bu linkdeki cihazdan hertürlü daha iyi bir cihaz. Sırf ismi Samsung diye donanımı rezalet ötesi olan cihaza o kadar para verilmez.alıcaksan samsung a02s 64 al en azından karşında muhattap ve kaliteli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en azından aldığın donanımı kullanacak bir süren varEmin olun Gm20 pro bu linkdeki cihazdan hertürlü daha iyi bir cihaz. Sırf ismi Samsung diye donanımı rezalet ötesi olan cihaza o kadar para verilmez.
en azından aldığın donanımı kullanacak bir süren var
GM'de aylar içerisinde GG oluyor cihaz
Bu kanıya nasıl vardın? General Mobile 5 Plus cihazını 2 sene kullandım ve sorun yaşamadım, Arkadaşımda GM 20 Pro var ve sorunsuz kullanıyor ve nerdeyse 1 seneye yaklaştı kullanma süresi. Çok da bilgiyi sallamamak lazım.GM'de aylar içerisinde GG oluyor cihaz
Şakaysa komik değilse daha da komik. Marka fanboyluğu yaptığınızın farkındasınız umarım. O donanımla ismi Samsung diye övdüğünüz cihaz 1 ay sonra arayüzde büyük kasma sorunları çıkartacaktır.en azından aldığın donanımı kullanacak bir süren var
GM'de aylar içerisinde GG oluyor cihaz
Arkadaş giriş seviyesi Samsung u övecek kadar Samsung fanboyu olduğu için sallaması gayet normal.Bu kanıya nasıl vardın? General Mobile 5 Plus cihazını 2 sene kullandım ve sorun yaşamadım, Arkadaşımda GM 20 Pro var ve sorunsuz kullanıyor ve nerdeyse 1 seneye yaklaştı kullanma süresi. Çok da bilgiyi sallamamak lazım.
O zaman GM 20 Pro alıyorum sorun yoksa.Şakaysa komik değilse daha da komik. Marka fanboyluğu yaptığınızın farkındasınız umarım. O donanımla ismi Samsung diye övdüğünüz cihaz 1 ay sonra arayüzde büyük kasma sorunları çıkartacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş giriş seviyesi Samsung u övecek kadar Samsung fanboyu olduğu için sallaması gayet normal.
Şimdiden hayırlı olsun.O zaman GM 20 Pro alıyorum sorun yoksa.